- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.701
he canım bişe çeksin istiyon da
bak az önce sanal simiti aldım ya canım çekti valla da bilalda
nebiye dicem getirsin
diomm ona canım bişey istedimi koşuyo alıyo uşamın gözü eğri olmasın diyyo:roflol::roflol::roflol:
eda sok gözlerini içeri mağazayı açmayanlar salak
bize salak dermi heçç dava açarım ona :roflol:
öyle oldugunu biliyommm eksispri yaptım iştee :)
:roflol::roflol::roflol: bunuda ilk duyuyum nasıl bişe yeniyomu cokacimcoook
:roflol::roflol:
göksenin ama sitesine girdim modelleri çok hoşşşş burda olsa alacagım kafadan 3 çift var begendigim :)
tabikide size diyom koskocca deichamana dermiyimlülülülülülülülülülülülü
ay gerizekalı salak deichman varya görsen açıldı diye duydum ben ankaradakine gitmiştim hep sitodum istdada olsun sona acıldı duydum gittim
afadersin şey kadar bi dükkan dib dibe ayakabılar tıkış tıkış varsa begendigin baakr gönderrirm ben sana bebem bi kargoya bakarkaydirigubbakcemile5
tabikide size diyom koskocca deichamana dermiyimlülülülülülülülülülülülü
ay gerizekalı salak deichman varya görsen açıldı diye duydum ben ankaradakine gitmiştim hep sitodum istdada olsun sona acıldı duydum gittim
afadersin şey kadar bi dükkan dib dibe ayakabılar tıkış tıkış varsa begendigin baakr gönderrirm ben sana bebem bi kargoya bakarkaydirigubbakcemile5
ben burdayımya kömür gerisi önemli deil sor bebem
:roflol::roflol::roflol: bunuda ilk duyuyum nasıl bişe yeniyomu cokacimcoook
:roflol::roflol:
ne bizemi
avukatım olarmısın
seni mahkemeye vericem de:roflol::roflol::roflol:
YA EDA istiyosunkiii herşey 4 4 lük olsun olmaskiii hayalinde bişiler var belliii fakat onların hepsi olucak die bişiyyok tam buluyon istedini tamah etmiyon ona sinir oluyorum o huyuna onu dicektimm ordada ananınki dicektim demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?