Geyiğin Gülleri

CEYLıN: Cennetin kapısı , cennete açılan kapı
ESıLA: arapça kökenli bi isim bu Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur

biliyorum cnm bazı isimlar kulağa hoş geliyo ama hiçbi anlamı olmuyo
yada kuranda geçiyo die koyuyolar ismi ama kötğ bi anlam çıkıyo
o yüzden iyi geçmek lazm esila güsel sanki yabancı kökenli gibi geliyo kulağa

kuranı kerimde geçen her isim konmaz çocuğa
anlamı kötü olabiliyor çünkü

kız ismi : MıNA

yemekte patlıcan oturtma yedim
yanında domates ve maydonoz

anaa o nerden çıkmışşş tabikiii şikayet et bende sinir olurum öyle şeye ama ben olsam şöforle kavga ederdimm

kızlarrrr dün mudoda beyaz fil gördüm çok güzeldi evde fil iyiymiş bereketmi getirirmiş bilmiyom ama bi anlamı varmış.. bidahaki gitmemde onlardan bakacam...

kömürrrr dün baktım winmax da benim bilekliklerden sana yoktuu hatta kıza sordum benimkini gösterdim kalmadı dedi ama zaman zaman geliyo dedi

tarzım deildir çiçek öle muhattap olmak indikten sora plakasına baktım görmüşse anlar şikayet edicemi

kömür ben hep demişimdirr evlenince çocum olursa NıLSU koycam dieevlendim uşam olmiii koyamıyom

evet fil al beyaz nasıl cammı porselenmi
bileklik hangisi

şşş görmedinmi bizim ev fil dolu :roflol::roflol:
bereket getiriyomuş ağızları kapıya dönük olcak ama öle koyman gerekiyoo

bağada alsana bilesik kıskandımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…