- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.261
aslında ikimizin bi karışımını istedim ama bulamadım
gülce ismini seviyorum ..
gülne olsaoolmas :roflol:
güllü sen öle maillere bakmasana ya deli :mymeka:
gülbin
bindim bostancı dolmuşuna tamammı normalde biliyosun nerden gittiklerini güzergahlarını 2kişi var bostancı yolcusu ben bide bi kız bu aldı hastane yolcusu tamammı tabi ben anlamadım bostancı sandım onlarıda sora bi baktım dönmedi yukarıı hastaneye çıkıyo ay ödüm koptu dedim aca yanlışamı bindim dedim bostancı dimi evet dedi gidicez bu çıktı eda teee hastaneyeee ordan çıkmasınmı en tepeye benim evi geçti yanii dedim ben ak inş inicem dedi dönüşte bırakcam yani meydana giderken bırakıcak 10,30da bindim dolmuşa 11,05de evdeydim düşünn aldım adamın plakasını kesinlikle şikayet edicem aptal yaa
güllüm hiç düşündüğün yada nişanlıyken çocuğum olsa da şu ismi koysam dediğin bi isim yok mu
kızlarrrr dün mudoda beyaz fil gördüm çok güzeldi evde fil iyiymiş bereketmi getirirmiş bilmiyom ama bi anlamı varmış.. bidahaki gitmemde onlardan bakacam...
kömürrrr dün baktım winmax da benim bilekliklerden sana yoktuu hatta kıza sordum benimkini gösterdim kalmadı dedi ama zaman zaman geliyo dedi
MİNA anlamı ne canım
mine gibimi
kızlarrrr dün mudoda beyaz fil gördüm çok güzeldi evde fil iyiymiş bereketmi getirirmiş bilmiyom ama bi anlamı varmış.. bidahaki gitmemde onlardan bakacam...
kömürrrr dün baktım winmax da benim bilekliklerden sana yoktuu hatta kıza sordum benimkini gösterdim kalmadı dedi ama zaman zaman geliyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?