- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.281
evet fil al beyaz nasıl cammı porselenmi
bileklik hangisi
şşş görmedinmi bizim ev fil dolu :roflol::roflol:
bereket getiriyomuş ağızları kapıya dönük olcak ama öle koyman gerekiyoo
bağada alsana bilesik kıskandımzemuszemus
şşş görmedinmi bizim ev fil dolu :roflol::roflol:
bereket getiriyomuş ağızları kapıya dönük olcak ama öle koyman gerekiyoo
bağada alsana bilesik kıskandımzemuszemus
çok güselmiş anlamı canımŞenizArafat dağı ile Mekke arasında bulunan ve hacılara ev sahipliği yapan yer. Burası, Hac sırasında Şeytan taşlamak için taş toplanılan dağ
mina dağı
camda porselende değil haniii heykeller olurya agır ahşap gibiii ama beyaz boyanmış çok güzel bide büyüktüüü
bileklikte şey sana gelirken takmıştımyaa altın rengiii kalın
kız bende kıçları kapıya dönük olursa ev sahibi olurmuşun die biliyom ben hepsinin kıçını kpı tarafına döndğrdürdüm:roflol::roflol:
:roflol::roflol: olsun bazılarını suratları ..çlarına benzediği için sorun yok :roflol::roflol::roflol:
kız bende kıçları kapıya dönük olursa ev sahibi olurmuşun die biliyom ben hepsinin kıçını kpı tarafına döndğrdürdüm:roflol::roflol:
iki tane fil olsun öyleyse evde
birinin ağzı baksın kapıya birinin kıçı sırnaşık şey
pahalı geldi bana almadım sora ferideye alıyodu kayınvaldem alim sanada dedi yok dedim dolu var evde satenn nere koycamnilü senle bakmıştık yumadan dimi almışmışdın onları alacakmıydın sırf camlar vardı
iki tane fil olsun öyleyse evde
birinin ağzı baksın kapıya birinin kıçı sırnaşık şey
pahalı geldi bana almadım sora ferideye alıyodu kayınvaldem alim sanada dedi yok dedim dolu var evde satenn nere koycam
7tane olmasi gereki ama 2dene olmass zemuszemus
kaç tanesinin ağzı kaç tanesinin kıçı kapıya bakacak öleyse kaydirigubbakcemile3
KIZLAR akşam kayınvaldemlerle nikahtan geldik feride gelmemişti geldik onlaraki feride yok halaya sorduk hasan geldi aldı onu dediler bende aradım hemen kız dedim anneye babaya sormadann nereye gittin sen neyse 15dakkaya geliyom dedi
biz sofradaydık geldi oturduu sofraya anlatıyo bişi baktım suratına bunun dudaklar mosmor:roflol::roflol::roflol:
kayınvldemde bakıyo ona surat ifadesi deişti onunda bu hemen açıklamaya başladı anne dudama baksana ya morardıı elinide tutuyo dudağına biyandan ama elleri titriyooo yalan sölüyoya geveledi :roflol::roflol:
tuttu bana bi gülme ama krize girdimmm dedim feride ne zaman ahsanın yanına gitsne dudaklar mor geliyon hayırdırr:roflol::roflol::roflol:
ooo saçmalam nilüfer diyo ama gülmemek için hep ısırdı dudaklarını
içeri bi geçtik alahım nasıl gülüyoss
nie diyo öle yapıyosunn dedim ekiz sen bize naptın bugünn
apoylan tam gol anında aradı dün bizii apo buna küfür kıyamett :roflol::roflol::roflol:
dün çok güldüm ya başıma gelicek vardı sankiiii:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?