- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.301
ben geldım...
KIZLAR akşam kayınvaldemlerle nikahtan geldik feride gelmemişti geldik onlaraki feride yok halaya sorduk hasan geldi aldı onu dediler bende aradım hemen kız dedim anneye babaya sormadann nereye gittin sen neyse 15dakkaya geliyom dedi
biz sofradaydık geldi oturduu sofraya anlatıyo bişi baktım suratına bunun dudaklar mosmor:roflol::roflol::roflol:
kayınvldemde bakıyo ona surat ifadesi deişti onunda bu hemen açıklamaya başladı anne dudama baksana ya morardıı elinide tutuyo dudağına biyandan ama elleri titriyooo yalan sölüyoya geveledi :roflol::roflol:
tuttu bana bi gülme ama krize girdimmm dedim feride ne zaman ahsanın yanına gitsne dudaklar mor geliyon hayırdırr:roflol::roflol::roflol:
ooo saçmalam nilüfer diyo ama gülmemek için hep ısırdı dudaklarını
içeri bi geçtik alahım nasıl gülüyoss
nie diyo öle yapıyosunn dedim ekiz sen bize naptın bugünn
apoylan tam gol anında aradı dün bizii apo buna küfür kıyamett :roflol::roflol::roflol:
dün çok güldüm ya başıma gelicek vardı sankiiii:roflol::roflol::roflol:
feride bir kaza kurşununa gitmeden evlenselerdi hayırlısıyla :roflol:
insan bir bakar aynaya
ruj falan sürer
heyy allam :roflol:
kız bakmıcas ama nikaha gidicesya nikah 5de bunlar 3,30da arıyolar uyş kaldılar ayakta sora yarıda kestik düşün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yuh ya oda yani insan bi bakar ekndine sağına soluna ölümüne öpüştüler zay :roflol::roflol::roflol:
gol anı he :roflol::roflol: bakmayaydınız tele
bende görüyomda olur kısmet nasip hayırlısı deedda çok sağol bitanem düşünmen yeter
lülüm ben rüyasını bile gördümde uşak yok ortada :S
feride bir kaza kurşununa gitmeden evlenselerdi hayırlısıyla :roflol:
insan bir bakar aynaya
ruj falan sürer
heyy allam :roflol:
hahaaaa bunlarda haaa demekki nasıl öpiyki uşakk morardı :))) :tomato:
yada kızım durrrr yeni mutfak dolabında yeni tezgahın üstünde yeni fantezi :):) :roflol: neden olmasın :roflol::roflol::roflol:
KIZLAR akşam kayınvaldemlerle nikahtan geldik feride gelmemişti geldik onlaraki feride yok halaya sorduk hasan geldi aldı onu dediler bende aradım hemen kız dedim anneye babaya sormadann nereye gittin sen neyse 15dakkaya geliyom dedi
biz sofradaydık geldi oturduu sofraya anlatıyo bişi baktım suratına bunun dudaklar mosmor:roflol::roflol::roflol:
kayınvldemde bakıyo ona surat ifadesi deişti onunda bu hemen açıklamaya başladı anne dudama baksana ya morardıı elinide tutuyo dudağına biyandan ama elleri titriyooo yalan sölüyoya geveledi :roflol::roflol:
tuttu bana bi gülme ama krize girdimmm dedim feride ne zaman ahsanın yanına gitsne dudaklar mor geliyon hayırdırr:roflol::roflol::roflol:
ooo saçmalam nilüfer diyo ama gülmemek için hep ısırdı dudaklarını
içeri bi geçtik alahım nasıl gülüyoss
nie diyo öle yapıyosunn dedim ekiz sen bize naptın bugünn
apoylan tam gol anında aradı dün bizii apo buna küfür kıyamett :roflol::roflol::roflol:
dün çok güldüm ya başıma gelicek vardı sankiiii:roflol::roflol::roflol:
kız bakmıcas ama nikaha gidicesya nikah 5de bunlar 3,30da arıyolar uyş kaldılar ayakta sora yarıda kestik düşün:roflol::roflol:
yok be eve gitmesler arabada yapıyloöar napıylarsaa kudurdular tabii azgın poklar
apoya diyom bizde yapardoık ama hiç morarmazdıı
sövüyo banaki suss :roflol::roflol:
hayata hoşgeldinnn
anam güllüm bebikin mi oluyoooo ..ay hehhee çok sevindim yafs...darısı bana...D
bizde arabada masum masum öpüşürdük ama hiç kızarmazdı be bunlar vakum yapmışlar:roflol:
bizde arabada masum masum öpüşürdük ama hiç kızarmazdı be bunlar vakum yapmışlar:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bunlar böyle vakumlamaya devam ederlerse
feride de hiç tıkanıklık kalmaz :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada demekki nişanlıyken herkeş yapıyodu :jeyyar:
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?