Geyiğin Gülleri

ayşş nekdar tatlısınnn certurumm ama pasta daha tatlıya bensii

kızzzzzzzzzz numaralarımız all gelince ara mutlaka özelden yazam sana
otel bizim bostancıda var bşdene hemide apart daire gibin nilüfer motel :))))))))))))

certur çok hoşsun bidenem
kocişin biraz zayıfladımı bana mı öyle geldi

konyada nereye gittin ne yedin
uyyşş anlat hele

:roflol:
Hayırlı olsun gÜllÜmmmm bebİŞİnn
saol cnm benümŞeniz
güllüüü çömlekçideki otellerde kalırlarr olarmı sence :roflol::roflol::roflol:
kız harbi trabzonda öle ucuz otel yok he zorlu var saylamlar var novotel var ama buralarda hep pahalı demi

ya evet hep pahalı oteller

çömlekciye yollarsak :roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede bu sefer numaraları alacağım kesin, 3 tane kapı var orada, en azından birinizi göreyim bari...
yerim nilüfer moteli ben :) bende veririm teli konuşur haberleşiriz..

certur çok hoşsun bidenem
kocişin biraz zayıfladımı bana mı öyle geldi

konyada nereye gittin ne yedin
uyyşş anlat hele

ince minare, mevlana, alaittin keykubat camii, alaittin tepesi.. o kadar gezebildik...
kocam etli ekmek yedi, bende peynirlisini yedim pidenin çok güzeldi,, soğuk da ayran, sıcaktı çok güzel gitti..

Benden bu kaa, Ankarada okulumuza gittik bizim bölümün 50. yıl kutlamaları vardı, 2 gün otelde kaldık gezdik Bahçeli, kızılay, Tunalı, ODTÜ vb. bitttiii..

1 gece kayınbirader ve erkek arkadaşlarını aldık bize sabaha kadar okey tavla filan, kocam da yeni laptop aldı hediye (artık lenovo kullanıyorum), onu kurdular ettiler sağ olsunlar, sabah da erkekler kalktılar, bana sofra kurdular çağırdılar, dedim ben hep çağırayım hafta sonları sizi, biriniz ütü de yapsın hatta direk bizde yaşayın :) :)

uzun uzun araba kullandım, Adapazarı Ankara, konya Ankara, bolu ıstanbul... epey yol yaptım ama konya yolu çok yordu yol çalışması var tek şerit bazı yerler bide gece bide tırlar vb. 80 kmlik yol çalışması bitene kadar ben bittim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…