- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.501
evet çok güsel olurr kayganayaı seviyorumm yapabilirim yanınada kahvaltılıkk koyarım
kaygana yap lülüüüü tavada süt yumurta un maydonoz yeşil sogan baharat karıştır dök tavayaa çevir bikaç tane yap üst üste sonra dilimle güzel afiyettt bal şeker olsun :)
yanınada >>>>
ay ama süper o güllü ben onu 2günde bitirmiştim tokda tutuyodukzı benimkide acayip tatlı yiyo
hatta her sabah balı kaşık kaşık yiyo
hani bi tane fındıklı ballı ezme vardıya onu kaşık kaşık allhım şok olarak bakıyom ona akannehir
ben dün wooper yedim burger kingde bence giderken eve al wooper ye :))) uğraşmak yok :sm_cool:
evet çok güsel olurr kayganayaı seviyorumm yapabilirim yanınada kahvaltılıkk koyarım
eda her akşam 20tl verd,imizi düşünsene ona para dayanmıyo haftada 1kez yapıyos öle dışarda ama herzaman olkmuyoo saten bu ay çok sıkışığızz
çiçek öle hazır şeler yemeyin len :sinifsinif:
valla ben napıcam kızlar şu yemek konusu acayip sıkıyo beni araşırıcam ymek yapan yerlerle anlaşıcam napim böle olmuyoki
evet evet aynen yanınada kahvaltılık koy çay süperrrrr:))
yaa lülü haklısın bende şimdi cebimde varya 10 ytl yada 5 var bakmam lazımmm onuda babamdan aldım sabahhh da aklıma şey geldi benim maaştan 200 ytl çekmemiştim şimdi hatıtrladım haa wallaa iyiki çekmemişim onuda bitirirdim :dance:
şeker zıkkımmı dedin hep günaha girdin heee
güllü aslında ben şey yapmayı planlıyorum kepek ekmek alıp yanıma krem peynir getirmeyi... çayla öğle yemegini geçiştirirm..
hem ben dışarda yemege çok para harcıyom tasarruf olur hemde dışarda dürüm hamburger kebap yememden iyidrr
:umursamaz:
olmuyo işte ısıtmaya yer yok nasıl ısıtım yiyim :sinifsinif:e güllü evden getir olmasmı
ya öle bişiy alırım getiririm ama yemek yemem lazım saten hamileliğin verdiği kabızlık oluyo:çok üzgünüm:
güllü aslında ben şey yapmayı planlıyorum kepek ekmek alıp yanıma krem peynir getirmeyi... çayla öğle yemegini geçiştirirm..
hem ben dışarda yemege çok para harcıyom tasarruf olur hemde dışarda dürüm hamburger kebap yememden iyidrr
:roflol::roflol::roflol: ekizzha bende kokrtumki hiç paran kalmadı dieeee:sinifsinif:
onu sakın bitirme c.tesi onla bize woper ısmarlayacann
sabah dedinyaki tüm paramı bitirdinn sabah beri düşünüyom bu kız nasıl ısmarlıcak bize die :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anlaşalım hakikaten ama benim koca parça et yemez tavuk yemez, sebzeyle hiç arası yok..
ben en iyisi dayayayım makarna taze fasulye barbunya bakliyat pilav bide köfte patates.. yemek olayı bitmiştir benim için var mı böyle bir yer bildiğin :)
manyacuk o hamile kepek ekmek yesindeee uşa kepek gibi olsun sora viednamlı :roflol:
güllü sende ekmek domatess bişiler getir yada akşamdan yaptın yemekten koy sefertasına nolcak :roflol:
ha bende kokrtumki hiç paran kalmadı dieeee:sinifsinif:
onu sakın bitirme c.tesi onla bize woper ısmarlayacann
sabah dedinyaki tüm paramı bitirdinn sabah beri düşünüyom bu kız nasıl ısmarlıcak bize die :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allaaaaaam hayırlısıyla nilüyle benim de karnımızı uşakla şişir, kardeş kardeş doğsunlar yakın yakın doğumlar yapalım topic ahalisi önce nidah sonra gülşen sonra da nilüyle ben.. hala istiyorsa avukat kızımız tuba da doğursun.., gelin düğün çeyiz topicimizi hamiş analar bassın :))
Amiiiiiiin
bende sanmıştımkiiii bir zamanlar söz verdigin tantuniyi ismarlıycan sennnn :roflol::roflol:
bende sabahtan beri üzülüyorumkiii lülüüü üşüyor hırkasını almazsaaa nasıl çıkcak dışarııııı :roflol::roflol: hırkanı alınca sevindimmmm cumartesi unutmaa tantunici soguk olurrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?