Geyiğin Gülleri

YEDİN İÇTİN SENİN OLSUN certurummm gördüklerini anlat hele

bakma şekerin açgözlülüğüne hemencak yedini soruyoo:))))

karnım acıktı da ondan :)))

ince minare, mevlana, alaittin keykubat camii, alaittin tepesi.. o kadar gezebildik...
kocam etli ekmek yedi, bende peynirlisini yedim pidenin çok güzeldi,, soğuk da ayran, sıcaktı çok güzel gitti..

ohhhh afiyet olsun yarasın cokacimcoook

ohhh senin iş almanyadan iyi valla maşallahhh

şekere katılıyorum düğün resımlerınde kocan daha kiloluydu certur şimdi vermiş gibi geldi bana da

verdi verdi, resimlerde 120li bişeylerdi, sonra 132 gördük tartıda..
artık 112.. gitgide zayıflıyor, rejim yok spor yok, kolayı tamamen hayatından çıkardı sonuç 20kg.. bence içmeyin kızlar sizde (günde 1 belki 2 kutu içerdi) ben hiç ağzıma sürmüyorum...

tatlı yada meyveden birini seçiyor, bide mesela çayın yanında ikindide misafirikte kurabiye falan yediyse uyarıyorum akşam yemeğinde şekerli birşey yemiyor, şubattan beri 20 kilo verdi bitanem.vereliniortak

ay certur benim kocamda çok içiyo ondanmı göbek yapıyo acabaaa
bi ara bu hastalından dolayı bıraktı içmedi ama ramazanda hararet olunca bi dikliyoki benden dayanamıyom içiyomm uff içmemek lasım aslında

ohh ne güsel yaa çok belli olmuş ama eferim kaydirigubbakcemile5

bende çok acıktım şekerr
akşam neyapıcam hala bilemiyorum nolur bişi söleyin pratik olsunn çok açım pişmesini bekleyemicem

ekmek al arasına eline ne geçerse koy
alsana yemek
pişme derdi yok gamyoncuiremsu

uyyy kıyamam ben sana yemek gönderem mi
etli lahana
üstüne limon sık ye cokacimcoook

nilü seninkide tatlıcı bıraksa tatlıyı belkide verir
biliyonda nasıl yiyo tatlıyıı çok seviyo napim alamamki önünden üzülürümmm
ekmek al arasına eline ne geçerse koy
alsana yemek
pişme derdi yok gamyoncuiremsu

uyyy kıyamam ben sana yemek gönderem mi
etli lahana
üstüne limon sık ye cokacimcoook

ya şeker öle doyulurmu hiçç
sulu bişiler istiyom
bi çorba etsemmm bide bol salçalı makarnaaa
ama 1saati bulurgtsemki mucize olsaaa biri yemek yapmış olsa bizeemafoldumben

ah ahhh bide ben bıraksam bizim evde her akşam 2.5 litre kola yanınadada fanta kesin vardırrrrr... o akşam yoksa büyük eksiklik...
öyle olunca yemek yanlarında kola.. yemekten sonra susayınca su çekmiyo canım hep kolaa olmayınca inanın sigara nasıl insan ister benim canımda kola istiyooo....

benimde içmemem lazım kolayı göbek yapıyoo

bende çok acıktım şekerr
akşam neyapıcam hala bilemiyorum nolur bişi söleyin pratik olsunn çok açım pişmesini bekleyemicem

kaygana yap lülüüüü tavada süt yumurta un maydonoz yeşil sogan baharat karıştır dök tavayaa çevir bikaç tane yap üst üste sonra dilimle güzel afiyettt bal şeker olsun :)

yanınada >>>>

kzı benimkide acayip tatlı yiyo
hatta her sabah balı kaşık kaşık yiyo
hani bi tane fındıklı ballı ezme vardıya onu kaşık kaşık allhım şok olarak bakıyom ona akannehir

ben dün wooper yedim burger kingde bence giderken eve al wooper ye :))) uğraşmak yok :sm_cool:

nilü tavuk sote yap cnm pişmesi kolay

güllü 7,30da bostancı var ona biniyoss haliyle tam evin önnüde indiriyo ve marketeuramamıs lasım öle olunca urayamıyos tam dolmuşun önünde tansa var ordanda almak istemiyorum içine bi giriyommm varya kokusu midemi bulandırıyo allaha güç gitmesinn..

annemi aradım diyo allahını seversen taşın şurdann kızdı bana bisürüü

ya şeker öle doyulurmu hiçç
sulu bişiler istiyom
bi çorba etsemmm bide bol salçalı makarnaaa
ama 1saati bulurgtsemki mucize olsaaa biri yemek yapmış olsa bizeemafoldumben

yanında ekmek yiyeceksin herhalde
sıcacık tencere yemeği gönderiyorum sana
zıkkım ye yok sana yemek falan :umursamaz:

doğru dio sana nilü ulaşım zor herşey sorlaşıyo
başka ne yapabilirsin makarna haşla beşamensosuyap üstüne
kuymak nebilim bişe geliyo aklıma:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…