- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.481
YEDİN İÇTİN SENİN OLSUN certurummm gördüklerini anlat hele
bakma şekerin açgözlülüğüne hemencak yedini soruyoo:))))
ince minare, mevlana, alaittin keykubat camii, alaittin tepesi.. o kadar gezebildik...
kocam etli ekmek yedi, bende peynirlisini yedim pidenin çok güzeldi,, soğuk da ayran, sıcaktı çok güzel gitti..
Benden bu kaa, Ankarada okulumuza gittik bizim bölümün 50. yıl kutlamaları vardı, 2 gün otelde kaldık gezdik Bahçeli, kızılay, Tunalı, ODTÜ vb. bitttiii..
1 gece kayınbirader ve erkek arkadaşlarını aldık bize sabaha kadar okey tavla filan, kocam da yeni laptop aldı hediye (artık lenovo kullanıyorum), onu kurdular ettiler sağ olsunlar, sabah da erkekler kalktılar, bana sofra kurdular çağırdılar, dedim ben hep çağırayım hafta sonları sizi, biriniz ütü de yapsın hatta direk bizde yaşayın :) :)
uzun uzun araba kullandım, Adapazarı Ankara, konya Ankara, bolu İstanbul... epey yol yaptım ama konya yolu çok yordu yol çalışması var tek şerit bazı yerler bide gece bide tırlar vb. 80 kmlik yol çalışması bitene kadar ben bittim...
şekere katılıyorum düğün resımlerınde kocan daha kiloluydu certur şimdi vermiş gibi geldi bana da
verdi verdi, resimlerde 120li bişeylerdi, sonra 132 gördük tartıda..
artık 112.. gitgide zayıflıyor, rejim yok spor yok, kolayı tamamen hayatından çıkardı sonuç 20kg.. bence içmeyin kızlar sizde (günde 1 belki 2 kutu içerdi) ben hiç ağzıma sürmüyorum...
tatlı yada meyveden birini seçiyor, bide mesela çayın yanında ikindide misafirikte kurabiye falan yediyse uyarıyorum akşam yemeğinde şekerli birşey yemiyor, şubattan beri 20 kilo verdi bitanem.vereliniortak
uyyyy çok acıktım
kurt mu var bende nedir anlamıyorum
durmadan acıkıyorum
bende çok acıktım şekerr
akşam neyapıcam hala bilemiyorum nolur bişi söleyin pratik olsunn çok açım pişmesini bekleyemicem
biliyonda nasıl yiyo tatlıyıı çok seviyo napim alamamki önünden üzülürümmmnilü seninkide tatlıcı bıraksa tatlıyı belkide verir
ekmek al arasına eline ne geçerse koy
alsana yemek
pişme derdi yok gamyoncuiremsu
uyyy kıyamam ben sana yemek gönderem mi
etli lahana
üstüne limon sık ye cokacimcoook
verdi verdi, resimlerde 120li bişeylerdi, sonra 132 gördük tartıda..
artık 112.. gitgide zayıflıyor, rejim yok spor yok, kolayı tamamen hayatından çıkardı sonuç 20kg.. bence içmeyin kızlar sizde (günde 1 belki 2 kutu içerdi) ben hiç ağzıma sürmüyorum...
tatlı yada meyveden birini seçiyor, bide mesela çayın yanında ikindide misafirikte kurabiye falan yediyse uyarıyorum akşam yemeğinde şekerli birşey yemiyor, şubattan beri 20 kilo verdi bitanem.vereliniortak
bende çok acıktım şekerr
akşam neyapıcam hala bilemiyorum nolur bişi söleyin pratik olsunn çok açım pişmesini bekleyemicem
biliyonda nasıl yiyo tatlıyıı çok seviyo napim alamamki önünden üzülürümmm
ya şeker öle doyulurmu hiçç
sulu bişiler istiyom
bi çorba etsemmm bide bol salçalı makarnaaa
ama 1saati bulurgtsemki mucize olsaaa biri yemek yapmış olsa bizeemafoldumben
nilü tavuk sote yap cnm pişmesi kolay
ya şeker öle doyulurmu hiçç
sulu bişiler istiyom
bi çorba etsemmm bide bol salçalı makarnaaa
ama 1saati bulurgtsemki mucize olsaaa biri yemek yapmış olsa bizeemafoldumben
güllü 7,30da bostancı var ona biniyoss haliyle tam evin önnüde indiriyo ve marketeuramamıs lasım öle olunca urayamıyos tam dolmuşun önünde tansa var ordanda almak istemiyorum içine bi giriyommm varya kokusu midemi bulandırıyo allaha güç gitmesinn..
annemi aradım diyo allahını seversen taşın şurdann kızdı bana bisürüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?