Geyiğin Gülleri

bende çok korkuyorum ama napalım haftada bir gün gidiyo.. Allah yardım eder inşallah güzelce gidp gelir inş. napalım iş mecbur gidip gelmeli...
ki oradada hep kar.. dik dağdan aşagı iniliyo zor yani (

evet cnm allah yardımcısı olsun sağsağlım gitsin gelsin ben 1 kere gittim çok korktum dahada hiçbigüç getiremez beni :roflol:

şimdik canem tıklıyosun bi ürünün üstüne orda işte algın nesleleri gösteriyo oaya tıklıyosun hediye et die yazıyo nicki yazıp hediye ediyon okiş

gülşenn canım ben burda bağlanamıyorum google e bizim hastanenin ismini yazıp bakarmısın siteye giriliyomu ana sayfa açılıyomu ??? site gittiii yaa eger öyleyse bugün ben battımmmm

ayy kızlar çok saolunn gülşen kömürrr yoksa site gitseydi waryaa tak sepeti koluna olurdum :)))

çok korktum bir an gülşen hedayeni begendinmiiii :)))

kömür sana ne hediye ediyimmm :))

GÜNAYDINLAR
güllü rüyamda gördümseni hasta deilsindaaa
günaydın nilü ya rahatsızım biras halsiz tuhaf :sinifsinif:
hayırdır nasıl gördün

ayy kızlar çok saolunn gülşen kömürrr yoksa site gitseydi waryaa tak sepeti koluna olurdum :)))

çok korktum bir an gülşen hedayeni begendinmiiii :)))

kömür sana ne hediye ediyimmm :))

çok saol cnm benim geldi sarı çantamzemuszemus

güllü güyam sel oluyo tamammı heryer su geliyorum senin eve sen böle battaniye altında yatıyosun çoksancım var diyosun diyorum glşen adet olcan aa yok hamilesin diyorum sora diyon bi ilaç içimm ben ama diyorum yasak deilmi olsun diyosun çok sancım var dayanamıyorum içiyosun. sora güyam sizin karşıdaki evlere gidiyorus bakmayaa çıkıyoruski sel sizin ora gelmişş.. böle gördüm hayırdır inş

hayırdır nilü yaa
valla sancm var iltihapım var galiba napsam gitsemmi doktora zararı varmıdır bebeğe

kızlar dün fırınımı değişmeye gidecektimyaa 2 fırın arasında kaldım ay dedim yine size soriyim de öyle kararırmı veriyim arçeliğin siteye girsem göstercem sizee de açamıyorum siteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…