- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.941
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
güllü güyam sel oluyo tamammı heryer su geliyorum senin eve sen böle battaniye altında yatıyosun çoksancım var diyosun diyorum glşen adet olcan aa yok hamilesin diyorum sora diyon bi ilaç içimm ben ama diyorum yasak deilmi olsun diyosun çok sancım var dayanamıyorum içiyosun. sora güyam sizin karşıdaki evlere gidiyorus bakmayaa çıkıyoruski sel sizin ora gelmişş.. böle gördüm hayırdır inş
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kızlar dün fırınımı değişmeye gidecektimyaa 2 fırın arasında kaldım ay dedim yine size soriyim de öyle kararırmı veriyim arçeliğin siteye girsem göstercem sizee de açamıyorum siteyi
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
hayırdır nilü yaa
valla sancm var iltihapım var galiba napsam gitsemmi doktora zararı varmıdır bebeğe
ayyy yeni gelin evi heyecanı ımmm ne güzel duygular onlar
zemuszemus
gülşen doktoru hiç bırakma en ufak bi rahatsızlıgında git doktora nolacak... git erkende olsa kontrol olur hem iltihabına baktır kan tahlili yaptırrr sürekli ihmal etmee git doktora
güllü git tabiii ihmal etme ilerde bebek doğduğunda seni emicekya geçer senden ona
günaydın nidahım nasılsın canımm
beben resmi değişmiş kız o ne öle :S
hayırdır nilü yaa
valla sancm var iltihapım var galiba napsam gitsemmi doktora zararı varmıdır bebeğe
sorma canım ya öcü gibi duruyo:))
ne iltihabı canım ? idrar yolu falan mı?
ve nilü edda şeker kömür lahanaaa herkese günaydın. bugün yoğun bizim bura :bbo:
eda görsellere tıkla ordan bakk çıkarr
sorma canım ya öcü gibi duruyo:))
ne iltihabı canım ? idrar yolu falan mı?
ve nilü edda şeker kömür lahanaaa herkese günaydın. bugün yoğun bizim bura :bbo:
glşen illaki ilaç verir vardır gebeler için ilacı
evet cam tabanlısı daha şık görünüyo
diğeride benimki gibi işte üstü kullanışı güsel
ama camı bilmim nilü daha ii bilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?