Geyiğin Gülleri

hayırlara çıksın inş

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

günaydın fıstığım

kızlar dün fırınımı değişmeye gidecektimyaa 2 fırın arasında kaldım ay dedim yine size soriyim de öyle kararırmı veriyim arçeliğin siteye girsem göstercem sizee de açamıyorum siteyi

ayyy yeni gelin evi heyecanı ımmm ne güzel duygular onlar
zemuszemus
günaydın canlarım opuyorumnanaktan

günaydın bitanecim

gülşen doktoru hiç bırakma en ufak bi rahatsızlıgında git doktora nolacak... git erkende olsa kontrol olur hem iltihabına baktır kan tahlili yaptırrr sürekli ihmal etmee git doktora

canım zaten haftaya randövim var tahlilleri yaptırdım 10 gün sora çıkcaık dedi hafta gittimde çıkmış olcak tahliller zaten görcek orda varmı yokmu die ama şimdi gitsemmi veya arasammı:sm_confused:

günaydın nidahım nasılsın canımm
beben resmi değişmiş kız o ne öle :S

sorma canım ya öcü gibi duruyo:))
hayırdır nilü yaa
valla sancm var iltihapım var galiba napsam gitsemmi doktora zararı varmıdır bebeğe

ne iltihabı canım ? idrar yolu falan mı?

ve nilü edda şeker kömür lahanaaa herkese günaydın. bugün yoğun bizim bura :bbo:

kızlarrr şöylee birtanesi cam tabanlı siyah cam üzerine şöyle birşey

digeride

cam tabanlı olanı daha kibar tabikii ama işte kullanışı nasıll bilmiyorum nilüfer seninki gibi ama seninki cam yaa ateş yanmıyo hanii bu ateşi var.. ama demirleri yok hani kaldırıp sileceğin altını...

fiyat farkı olarakta sadece ocak olarak sadece biri 280 digeri 700
bu ocagın altının fırınıyla beraber 1600 olacak fiyatı..
ben önceki fırnımı 1000 ytl ye almıştım ...
üstte 600 daha vereceğim yani sizce napim kızlarrr _? cam olan daha orginal ama kullanışlımı acaba ?

evet cam tabanlısı daha şık görünüyo

diğeride benimki gibi işte üstü kullanışı güsel

ama camı bilmim nilü daha ii bilir canım

evet cam tabanlısı daha şık görünüyo

diğeride benimki gibi işte üstü kullanışı güsel

ama camı bilmim nilü daha ii bilir canım

evet ilki çok güzel simsiyah cam tam benlikkk

fırın olarakta şöyle birşey birtanesinin digerinden pahalı tek farkıda şu pizza pişirme bölümü varmı neyse o artık bilmiyommm :):)9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…