- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #3.961
haklısın cnm bebem fırsat buldummu gidicemgüllü git doktora ihmal etme tedbirini elden bırakma ne olur ne olmaz
evet ilki çok güzel simsiyah cam tam benlikkk
fırın olarakta şöyle birşey birtanesinin digerinden pahalı tek farkıda şu pizza pişirme bölümü varmı neyse o artık bilmiyommm :):)9
nidahhhhhhhhhhh öcü demeeeeeeeeeee:mymeka:
sanada günaydınnnzemuszemus
evet idrar yollarım iltihaplandı sanırım koku var çünkü
[/B]
haklısın cnm bebem fırsat buldummu gidicem
o nasılmış kız ya onalr faso fiso pizzayı heryerde pişirirsin :))
senin fırının benimki gibiydi da öle demiştin değiştin şimdi he onii
çiçekçim görsellik olarak cam tabanlı olanı çok şık çok güsel ilk ben öle almıştım aynısını fakat benim yerime olmadı bunlar standarttan daha byük ölçüleri
kullanış olarak esasında güsell akıllı bezler var birde bunları silmek için yurtdışında özel süngerleri var teysene sölersin getirir sana
ama diğerisi varya zemini gri en güzeli onlar annem kayınvaldem senelerdir kullanıyoo ne çizilir ne bişe ama eda ilk çıkanlar çizilmez diyolar bu yeniler çiziliyomuş
birde aklında olsun düğmeleri önde olmasın kesinlikle yanda olsun herhangi bi yemek veya süt taşmada direk düğmelerin içine giriyoo anladınmıı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güllüm bende de çıktı idrar yolu iltihabı gecen hafta tahlillerde. doktor ilaç yerine şimdilik bol su iç dedi ve vajinal bölge için krem sabun gibi bişi verdi onunla yıkıcaksın dedi. ateş vs yoksa ilaç vermiyorum dedi. aklında olsun canım.
fırınlardanda dijital olanıal çok güsel o benimkine bensiyo ama ortasında saat varmı bunun güneş vuruyo ekranıma tam göremiyorum resimleri
bak bence fırınlardan dijital olanı setüstlerindende cam tabanlıyı al çokgüsel heriksiide fakatt kesinlikle setüstünün ölçüsünü sor yaz al ve mutfağını ona göre yaptır
ayyy sorma güllü cıvık mı oldu ne kalkmadı tavadan :roflol:
reklamda var ya karı zıplıyo tavaya ki et çıksın onu yapıcaktım nerdeyse
caaanım krep tavama olan oldu :roflol: ne kaa beceriksizmişim
çiçekim cam tabanlıyı herşeyden sonra silmen lazım su dökülse bile silmen ve özel parlatıcısıyla temizlemen lazım iz yapar orjinalliği bozulur
usta gidecek eve bugün yada cumartesi ölçüyü alacak .. eger oraya uyar derse alacaz zaten.. adam demişkii mermere ek olursa aradan belli olurr dedimkiii benim arkdaşım(sen oluyosun) oda mermere ek yaptırmış hiçte kötü durmuyo
Evet kömürr mutlaka öyledir ama küçük bi iz parlar hemen ama görüntüsü çok güzeldii
totalde nekadar çiçek bu ocakk fiyat konusunu anlayamadımda
sen beğendiysen için rahat edicekse bence parayı sorun etme sırf parası çok die aklın onda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?