Geyiğin Gülleri

güllü git doktora ihmal etme tedbirini elden bırakma ne olur ne olmaz
haklısın cnm bebem fırsat buldummu gidicem

evet ilki çok güzel simsiyah cam tam benlikkk

fırın olarakta şöyle birşey birtanesinin digerinden pahalı tek farkıda şu pizza pişirme bölümü varmı neyse o artık bilmiyommm :):)9

o nasılmış kız ya onalr faso fiso pizzayı heryerde pişirirsin :))
senin fırının benimki gibiydi da öle demiştin değiştin şimdi he onii

alt fırınlardanda birtanesi bu :

digeride bu:

biri digital biri normal bunlardan hangisi paki canlarımm

bide böyle vardı ama özelliklerini bilmiyom görüntü güzel sadece :)

çiçekçim görsellik olarak cam tabanlı olanı çok şık çok güsel ilk ben öle almıştım aynısını fakat benim yerime olmadı bunlar standarttan daha byük ölçüleri
kullanış olarak esasında güsell akıllı bezler var birde bunları silmek için yurtdışında özel süngerleri var teysene sölersin getirir sana

ama diğerisi varya zemini gri en güzeli onlar annem kayınvaldem senelerdir kullanıyoo ne çizilir ne bişe ama eda ilk çıkanlar çizilmez diyolar bu yeniler çiziliyomuş

birde aklında olsun düğmeleri önde olmasın kesinlikle yanda olsun herhangi bi yemek veya süt taşmada direk düğmelerin içine giriyoo anladınmıı

ayyy sorma güllü cıvık mı oldu ne kalkmadı tavadan :roflol:
reklamda var ya karı zıplıyo tavaya ki et çıksın onu yapıcaktım nerdeyse
caaanım krep tavama olan oldu :roflol: ne kaa beceriksizmişim

nidahhhhhhhhhhh öcü demeeeeeeeeeee:mymeka:

sanada günaydınnnzemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet idrar yollarım iltihaplandı sanırım koku var çünkü

[/B]

güllüm bende de çıktı idrar yolu iltihabı gecen hafta tahlillerde. doktor ilaç yerine şimdilik bol su iç dedi ve vajinal bölge için krem sabun gibi bişi verdi onunla yıkıcaksın dedi. ateş vs yoksa ilaç vermiyorum dedi. aklında olsun canım.

fırınlardanda dijital olanıal çok güsel o benimkine bensiyo ama ortasında saat varmı bunun güneş vuruyo ekranıma tam göremiyorum resimleri

bak bence fırınlardan dijital olanı setüstlerindende cam tabanlıyı al çokgüsel heriksiide fakatt kesinlikle setüstünün ölçüsünü sor yaz al ve mutfağını ona göre yaptır

ben biliyosum senin bu işte uzmanlaştıgını :):):)))
canım benimm
evet düğmeleri yanda..

yanii cam olanı sen kullanışı iyi diyorsun..iyi ozaman :) digeride dediğin gibi alıştıgımız model ve kullanımı güzeldir mutlakaa önemli olan çizilmemesi zaten..

fiyat farkı degermi pekii 400 fark ödiycem cam olanına digerine göre

aa tamam canım saol bende bol bol su içiyom saten
ya benim böbreğimde taş var zaten o nun belirtileride böle oluyo
nebilimya off mafoldumben

usta gidecek eve bugün yada cumartesi ölçüyü alacak .. eger oraya uyar derse alacaz zaten.. adam demişkii mermere ek olursa aradan belli olurr dedimkiii benim arkdaşım(sen oluyosun) oda mermere ek yaptırmış hiçte kötü durmuyo

totalde nekadar çiçek bu ocakk fiyat konusunu anlayamadımda

sen beğendiysen için rahat edicekse bence parayı sorun etme sırf parası çok die aklın onda kalmasın

evet benim mermerde ek biliyosun işte ustalık gerektiriyo adam çok uraştı düşün gitti mermer buldu aynısındann tanıdık felan bulun çiçek çokgüsel yaptır mutfanıı kendi evin nasılsa
bak sana feridenin mutfanı göstercektimde nasıl sandalye alsın die sorcaktım ama evde kaldı
dün aldılar örtüyü onuda unuttum çekmeye

kızlar kaygana yapanlarr resim ekleyinda

Evet kömürr mutlaka öyledir ama küçük bi iz parlar hemen ama görüntüsü çok güzeldii

yokyok kömürr bişi olmuyo düşün ben çalıştım halde her mutfakta yemek yedinzaman sildinmi hiçbişi olmuyo sadece toz çok görünüyo oda siyah olduğu için akıllı bezler varya annem onlardan aldı bana onalrla siliyorum çokgüsel oluyo

totalde nekadar çiçek bu ocakk fiyat konusunu anlayamadımda

sen beğendiysen için rahat edicekse bence parayı sorun etme sırf parası çok die aklın onda kalmasın

benim önceki fırınım ödediğim fiyat arçeliğe 100 ytl...

1600 ytl = (normal fırın + cam taban ocak)
1800 ytl =(digital fırın + cam tabanlı ocak)
digeri 1300 (digital fırın + klasik ocak)

yani 1000 ytl üstünü ödiycem cam tabanlı ocak ve digital fırın için 800 ytl daha ödiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…