- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.001
uu haşimdi geldi yanıam benimde
ya unuttum ona demeyi :S derim akşama geliriz heralde kuşum
oyyy kıyamam o.i kedi
üzülmüş benim güllüm
benim ki hiç bu kaa güzel olmadı yaa
heralde yenmes kıss canın saolsun ben yaparım sana gelinceee mucakssss
he olsun yedin ya ona bakkaynanamda bana yapmış ama kayınpeder sofradaydı utandım çekmeye
saten telefonumla çekicektim çeksem makine yoktu yanımda
evet cnm kapatacaktım köfte çok koktu bizim herifte kokuya titiz dedim çıksın o gelene kadar yani içimede doğuyo yaniyazık olmuş be güllüş
keşke camı kapatsaydın
canın sağolsun artık yapacak bişey yok
:roflol::roflol: zaten kedi beni görünce bi şok geçirdi ilk atladı çıkmadı 2. atlamada gitti öküzgüllü bi ramazan günü aponun babanneye girdi kedi hemde tam iftar vakti bunların kapıları sürekli açık durur yazın minik kedi girdi mutfağa oturdu taba kdolabının içine çıkmıyo hala cırla cırla yıktı ortalığı bide titizler çok kedi korktu tabi okadar cırlamaya çıkmada çıkamıyo
neyse bi şekilde çıkardılar ama resmen mutfağı kırkladı hala öle bi temizlediki
güllü bi ramazan günü aponun babanneye girdi kedi hemde tam iftar vakti bunların kapıları sürekli açık durur yazın minik kedi girdi mutfağa oturdu taba kdolabının içine çıkmıyo hala cırla cırla yıktı ortalığı bide titizler çok kedi korktu tabi okadar cırlamaya çıkmada çıkamıyo
neyse bi şekilde çıkardılar ama resmen mutfağı kırkladı hala öle bi temizlediki
ben hiç sevmem öle hayvanı istemem de evimde tabi böle kazayla girersede temizlikten başka yapacak bişey yok
evet benim mermerde ek biliyosun işte ustalık gerektiriyo adam çok uraştı düşün gitti mermer buldu aynısındann tanıdık felan bulun çiçek çokgüsel yaptır mutfanıı kendi evin nasılsa
bak sana feridenin mutfanı göstercektimde nasıl sandalye alsın die sorcaktım ama evde kaldı
dün aldılar örtüyü onuda unuttum çekmeye
kızlar kaygana yapanlarr resim ekleyinda
sana bişi dimmi çiçek 1,800her ikisi hiç bişe bedava
ben zamanında 3milyar para vermiştim herikisinede al bencee değerr çok güsel görünüyo kendi evin taşınma sıkıntında olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?