Geyiğin Gülleri

uu haşimdi geldi yanıam benimde
ya unuttum ona demeyi :S derim akşama geliriz heralde kuşum

güllü bi ramazan günü aponun babanneye girdi kedi hemde tam iftar vakti bunların kapıları sürekli açık durur yazın minik kedi girdi mutfağa oturdu taba kdolabının içine çıkmıyo hala cırla cırla yıktı ortalığı bide titizler çok kedi korktu tabi okadar cırlamaya çıkmada çıkamıyo
neyse bi şekilde çıkardılar ama resmen mutfağı kırkladı hala öle bi temizlediki

kaynanamda bana yapmış ama kayınpeder sofradaydı utandım çekmeye
saten telefonumla çekicektim çeksem makine yoktu yanımda
he olsun yedin ya ona bak
yazık olmuş be güllüş
keşke camı kapatsaydın

canın sağolsun artık yapacak bişey yok
evet cnm kapatacaktım köfte çok koktu bizim herifte kokuya titiz dedim çıksın o gelene kadar yani içimede doğuyo yani
:roflol::roflol: zaten kedi beni görünce bi şok geçirdi ilk atladı çıkmadı 2. atlamada gitti öküz

ben hiç sevmem öle hayvanı istemem de evimde tabi böle kazayla girersede temizlikten başka yapacak bişey yok

ben köperkleri severim öküz görünümlü kedilerden nefret edyom :roflol:
hayvanlardan korkmamda bu kara kara birden önüğme atlayınca tırstım
bende bayabi dezenfekte ettim her tarafı :sinifsinif:

Evet lülüü sürekli alışveriş yapılan bi usta yapacak balkalım baksın mutfagaa bakıp yapılır yapılmaz diycek..
dolapları değiştirmiycem lülüü kahve olsa değiştiririrdim ama zaten beyaz lake istiyodum benimkide beyaz lake.. sadece mermeride beyaz ben siyah istiyodum ama yesyeni onu değişirmiyim bilmiyom hilmi değişelm diyo nolacak ama bakalım annem diyoki ne gerek varrr masraf yaptırma bidahaa yesyeni çünkü.. bende bakalım duruma göre naparım bilmiyom

ben mutfak masası NI İSTİKBALDE BEGENDİMMM dur gösteriyim hattaaa kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…