Geyiğin Gülleri

sana bişi dimmi çiçek 1,800her ikisi hiç bişe bedava
ben zamanında 3milyar para vermiştim herikisinede al bencee değerr çok güsel görünüyo kendi evin taşınma sıkıntında olmıcak

sonra nebi daha gelmemişti mutfağın kapısını kapadım camı açıktı dedim kedi felan girer içeriye di camı üstüne kapattım köftenin üstünü kapadım salatanın ve kayananın üstü açıktı içeriye gittim oturdum enbi geldi açtım kapıyı dedim gel hemen oturalım soğumasın içeri bi geririm oda nee akannehir kedi girmiş içeriye masanın üstünde ayak izleri masanın üstünde herşeyi döktüm aşa yemedik sinirim bozuldu ağladım durdum mafoldumben hiç bişe yemedim sonra gitim yattım..
nebi çay yaptı sonradan getirdi bana ekmek içi bişiyler hazırlamış
öle işte :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
geçmiş olsun güllü ya çok kötüakannehir canın sağolsun diyelim:1hug:

bu arada kaygana ne die bakıyorum acaba kaynana mı diyolar diyorum bilmiyodum ben bu yemeei:kedi:

anammmmmmmm yawrum okadar uğraştın kedimi yedı
tüü be üzüldüm ha ınsan okadar uğraşıyo işden gelip hain kedi

uuuuuuuuuuuuuuu allah cezasını emiii kız gülsemmi ağlasammı
kıyamam sanaaa bennnnnnnn
e peki hemen çıkmışmı senmi çıkardınn oy allam

zaten öle korktumki çığlık atınca çıktı kendisi
valla bende öle gülsemmi ağlasammı sinirim bozuldu
yemedi kedi ama yenirmi daha onlar kokmamıştır bişeasi düşmüğştü dolanmış orda ayak izleri vardı öelce döktüm :çok üzgünüm:

geçmiş olsun güllü ya çok kötüakannehir canın sağolsun diyelim:1hug:

bu arada kaygana ne die bakıyorum acaba kaynana mı diyolar diyorum bilmiyodum ben bu yemeei:kedi:

saol cnm evet öle bide üstüne okadar bulaşığı yıkadım sorandan kalkkıp küfür ede ede

canım üst un yumurtayla yapılıyo krem gibi bişiy kaygna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…