- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.781
valla içyemey yemeye çalışıyom bebeğim için bu sabah innan varya hiç yicek durumda değildim zorla yemeye çalıştım az bişe yedim işte
gülşen canın hiçbişe çekmiyomu? buda olsada yesem dediğin bişe varmı ?
yok cnm arada istiyom öle bişiyler işte geçen mısır çekmişti mesela bulamadık akşam kaynanam yaptı getirdi :)
ama şuan hiç bişiy çekmiyo :sinifsinif:
çeyiz topiğinde gördüm kızlar yılbaşı için çekiliş yapıyolar güzel fikir bizde yapalım mı ne dersiniz?
ay cnm benim yaa :asigim: çok saol evet unutulmuyo o anlar
canım bişe isterse banada söyleee çok sevap biliyonmuuu hamile kadının istedigi yemeği yapıp ona yedirmekkk...
annem bana hamileyken canı imambayıldı çekmişşş yazın orasındamı ne işte patlıcan yokmuş.. aramışlar yok.. neyse arkadaşı ona yapıp getirmiş bak 25 sene olacak annem hala söylerrrrr unutmaz :1hug:
çeyiz topiğinde gördüm kızlar yılbaşı için çekiliş yapıyolar güzel fikir bizde yapalım mı ne dersiniz?
kömür- şeker-nilüfer-gülşen-göksenin-huysuz-ben başka varmıydııı 7 kişiyiz çünküüüü
çift olmuyoo
nazort ve nidah var ya kuzum onları da ekle gerçi nazort pek takılmıyo ama
nazort ve nidah var ya kuzum onları da ekle gerçi nazort pek takılmıyo ama
evet nidah ıda sayarsak 8 ediyoo. kızlara söyleyelimm herkez kabul ederse yapalım ama şöyle olsun aynı şehir olmasın yaniii mesela biz trbzondayz kendi aramızda biz olmayalım çünkü biz sürekli alırız hediye birbirimize amaç uzaklara açılmak :)))
GÜNAYDINNN KISLARR
çakal edaaa bedava sevap kazanacan dimievet çok sevap özellikle hamile bayana su getrmek güllü susayınca bana söle kapıp gelim hemen:roflol:
GÜNAYDINNN KISLARR
geçmiş olsun güllüü apoda çok fena akşamdan beri ıhlamuru dayadım ona sederjin içti bide sabah kalktı yine kötüydü umarım bana geçmes
bu durumun için doktor sana ilaç vercek sanırsamm aponun kuzenine vermişş yiyemediği için
evet çekiliş yapalım ben çokseverimmm::)
çakal edaaa bedava sevap kazanacan dimievet çok sevap özellikle hamile bayana su getrmek güllü susayınca bana söle kapıp gelim hemen:roflol:
saol cnm sanada geçmiş olsun
evet bi ilaç veriyodu saten o ilacı içtiğimde bişiyim yoktu ilaç bitti böle oldum gidicem doktora aslıdna bugün gitsem iyi olurdu ama şirkette kisme yok itşe anca akşam geliyolar :S
olsun bizde erkenden düşünürüz ne alıcamızı erkenden göndeririz hem yılbaşı bahane
evet sölerim katılan olursa güsel olur kaydirigubbakcemile5
ama yılbaşına daha var
evet nidah ıda sayarsak 8 ediyoo. kızlara söyleyelimm herkez kabul ederse yapalım ama şöyle olsun aynı şehir olmasın yaniii mesela biz trbzondayz kendi aramızda biz olmayalım çünkü biz sürekli alırız hediye birbirimize amaç uzaklara açılmak :)))
GÜNAYDINNN KISLARR
geçmiş olsun güllüü apoda çok fena akşamdan beri ıhlamuru dayadım ona sederjin içti bide sabah kalktı yine kötüydü umarım bana geçmes
bu durumun için doktor sana ilaç vercek sanırsamm aponun kuzenine vermişş yiyemediği için
evet çekiliş yapalım ben çokseverimmm::)
tamam kuşumkaydirigubbakcemile5
olsun bizde erkenden düşünürüz ne alıcamızı erkenden göndeririz hem yılbaşı bahane
süper fikir kuşumm
evet evet diğer kızlarda kabul ederse hemen yapalım
kıslarr 3elemanı çıkardılar burdan biliyomusunuzz
gülşen ilaç içmeeee hamilelğğin başlancıgı thylol varya o vitamin suya atıyosun içeceksen sadece onu iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?