Geyiğin Gülleri

yok cnm arada istiyom öle bişiyler işte geçen mısır çekmişti mesela bulamadık akşam kaynanam yaptı getirdi :)
ama şuan hiç bişiy çekmiyo :sinifsinif:

canım bişe isterse banada söyleee çok sevap biliyonmuuu hamile kadının istedigi yemeği yapıp ona yedirmekkk...

annem bana hamileyken canı imambayıldı çekmişşş yazın orasındamı ne işte patlıcan yokmuş.. aramışlar yok.. neyse arkadaşı ona yapıp getirmiş bak 25 sene olacak annem hala söylerrrrr unutmaz :1hug:

ay cnm benim yaa :asigim: çok saol evet unutulmuyo o anlar
benimde annem de bana hamileyken bi kadının bahçesinden ayvalar görmüş canı çekmiş istemiş salak kadın vermemiş annemde bunu söler hep ..

çeyiz topiğinde gördüm kızlar yılbaşı için çekiliş yapıyolar güzel fikir bizde yapalım mı ne dersiniz?

çok güsel fikir cnmkaydirigubbakcemile5
biz geçen yıl yapmıştık ama burda değil msn de konuşmuştuk tubilik emoş nazar la

nazort ve nidah var ya kuzum onları da ekle gerçi nazort pek takılmıyo ama

evet nidah ıda sayarsak 8 ediyoo. kızlara söyleyelimm herkez kabul ederse yapalım ama şöyle olsun aynı şehir olmasın yaniii mesela biz trbzondayz kendi aramızda biz olmayalım çünkü biz sürekli alırız hediye birbirimize amaç uzaklara açılmak :)))

GÜNAYDINNN KISLARR

geçmiş olsun güllüü apoda çok fena akşamdan beri ıhlamuru dayadım ona sederjin içti bide sabah kalktı yine kötüydü umarım bana geçmes
bu durumun için doktor sana ilaç vercek sanırsamm aponun kuzenine vermişş yiyemediği için

evet çekiliş yapalım ben çokseverimmm::)

çakal edaaa bedava sevap kazanacan dimi evet çok sevap özellikle hamile bayana su getrmek güllü susayınca bana söle kapıp gelim hemen:roflol:

vereliniortak debrig ederim beyan güzel bi fikirrrŞeniz

saol cnm sanada geçmiş olsun
evet bi ilaç veriyodu saten o ilacı içtiğimde bişiyim yoktu ilaç bitti böle oldum gidicem doktora aslıdna bugün gitsem iyi olurdu ama şirkette kisme yok işte
anca akşam geliyolar :S

ha bu arada şuan öle susadımki koş nilü :roflol:

gülşen ilaç içmeeee hamilelğğin başlancıgı thylol varya o vitamin suya atıyosun içeceksen sadece onu iç

evet sölerim katılan olursa güsel olur kaydirigubbakcemile5
ama yılbaşına daha var
olsun bizde erkenden düşünürüz ne alıcamızı erkenden göndeririz hem yılbaşı bahane

süper fikir kuşumm

evet evet diğer kızlarda kabul ederse hemen yapalım

günaydın geyiğin gülleri
opuyorumnanaktan

güllüşüm geçmiş olsun
ufaklık kendini belli etmeye başladı demekki
söyle üzmesin annesini

gülşen ilaç içmeeee hamilelğğin başlancıgı thylol varya o vitamin suya atıyosun içeceksen sadece onu iç

canım girip için bişiy içmedim doktora sormadan içmem zaten öle giripte değilimde bi kırıklık var üstümde..
o bahsettim ilaç miğdem bulanmaması için iyi gelmişti valla bitince ilaç başladı yine:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…