Geyiğin Gülleri

serdar abiii cüneyt ve hüseyin abiyi çıırakdı o kıro patronn yanımdaki kızıda çıkarrıcakmış 1ay daha zaman vericekmiş ona

inanmıyorum yaa :1shok:

ya baş elemanları çıakrdı salak

ne olcak şimdi yaa

ya diğer patron bişe demiyomu nilü

nasıl bi iş bu nerden çıktı bu patron
buzmm na kadar nerdeymiş

inanmıyorum yaa :1shok:

ya baş elemanları çıakrdı salak

ne olcak şimdi yaa

ya diğer patron bişe demiyomu nilü

nasıl bi iş bu nerden çıktı bu patron
buzmm na kadar nerdeymiş

akşam indim maaşımı istemeye muhasebeciyle konuşuyoo işte çıkardım sizi felan
muhasebeci 15gün gelip hesapları teslim edicek diğeleri tamamiyle çıktıı kaldım tek resmen herşey artık bana bakıyoo:gitme:

yazık Allahım yardımcıları olsun

aynen edda bende yatmak isterim bide eşime naz yapmak isterim :roflol:

aynennn
ozaman iş çok zor gelir eminim kalkıp burada milletin yanında o sıkıntıyı çekmek..
ben şu regl döneminde bile işe gelmek ölüm geliyo bana hep erkek yanlarında bi agrın bile olsa kıvranamıyosunki ben çok agım olurr oyüzden bide hamilelik olsa varyaaa hiçgelemem :)

buarada önceden hep derdimki evleniyim 5 sene çocuk yok diye ama şimdi bakıyorumdaaa olabilir aslında bu yılı 1,5 - 2 yıla indirdim tabi Allah izin verirseee:)))

allah yardımcıları olsun
birde ev geçindiren varsa daha da zor
tazminat alsınlar bence
pat diye adam çıkartılır mı bee
önceden söyle madem iş baksınlar kendilerine

allah yardımcıları olsun
birde ev geçindiren varsa daha da zor
tazminat alsınlar bence
pat diye adam çıkartılır mı bee
önceden söyle madem iş baksınlar kendilerine

Evet iş yasasına göre tazminat alabiliyolar amaa 2 aylık maaşlarını sanıyorumki... ama eğer kendi habersiz çıkarsa 2 aylık maaş kadar şirkete para ödüyor.. bizim burda arkadaş çıktı öyle para istediler verdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…