- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #5.221
ukela şeyy :1closedeyes:valla benim anlamadığım bişiy yok :) ama ilgi alanıma girmeyen şeylerşi pek karıştırmam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
size bişe diyimde gülünnnn
annem bana ne diyo biliyonuzmuu çiçek bak sakınn gidipte internete gelin saçları sonra gelinlik filan bakmaa onlar 36 beden sen en iyisi her cuma bülent ersoyu ile her hafta giydigi kıyafetlerden bitane seç saçınıda öyle yaptır sana anca öyle yakışırrrrrrrrrrrrrr :roflol:
he hade hayırlısı
ben şimdik saat 4den sonra meydana geçerim işlerimi hallederim ordan da gelebilirsem nilüye giderim... inş plan değişmesdelikafadulden
nisanmıydı haziranmıı yaza geldi ölemi ben kışa biliyodum vallaa hayırlısı haziran en güsel ay ne sıcak ne souk
ukela şeyy :1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
möanyak karı yaaa nasıl bi cesarettir o saç modelelri kıyaftlerr at ya attt
hamile mamile dinlememmm ağzının burnunu dağıtırım gelmessenn plan değişirsee
gelmessen saten anlarımkii bu kız beğenmiyor artık beni :1closedeyes:
yaa dedimki nisan olursa nisanı bekleyen 2 ay daha beklerr hem yaz olur hem dışardan gelenlerde kolay gelirr yurdışında benim akrabalar filan daha iyi olurr dedim kayınvalimde geç oluyo dedi ama napim geç olsun güzel olsunn
size bişe diyimde gülünnnn
annem bana ne diyo biliyonuzmuu çiçek bak sakınn gidipte internete gelin saçları sonra gelinlik filan bakmaa onlar 36 beden sen en iyisi her cuma bülent ersoyu ile her hafta giydigi kıyafetlerden bitane seç saçınıda öyle yaptır sana anca öyle yakışırrrrrrrrrrrrrr :roflol:
ukelayım ben ama :roflol::roflol::roflol:
laa ekizcuk tatmma kesin geliyom desem sana gelmesem dahamı eyi ondan üle diyom
nie beğenmicekmişim senü cillop gibin karısın
kızım düğün tarihini sen değil erkek tarafı belirler ne yüzsüz şeysin sen öle :roflol::roflol:
hem seninki durarmıki hazirana kadar uşak eridi bittii valla :)
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay koptum ya
annen de kafa kadınmış akşama getirsene onu da:roflol::roflol::roflol::roflol:
esasında öle sölenir kesin gelcem denmes inşallah allah nasip ederse denir ama ben asortiğim birazz illa söz vercen bana
kızım düğün tarihini sen değil erkek tarafı belirler ne yüzsüz şeysin sen öle :roflol::roflol:
hem seninki durarmıki hazirana kadar uşak eridi bittii valla :)
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay koptum ya
annen de kafa kadınmış akşama getirsene onu da:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde hafiften bulntım var su içip duruyom:S
su içme kızz daha fena bulanırr tuzlu bişeler ye çok karışık yemezsin zaten karıştırma yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?