Geyiğin Gülleri

lulutuff bişte buuu dediki annem işte sana gelinlikkk aynı bülent ersoya benzersinnn :roflol: güzel ama haa ince bri giyse bunuu ne güsel olurrr düşüseneee asllolist gibi

bunuda ben gicemm çiçekin düğnüsünde :)

hahaaa benim düğünde sakın kot filan giymeyi düşünme haa şimdi yakın arkdaşım olarak güsel güsel şıkır şıkır gelecenizz :roflol::roflol:

sonraaaa bu kıyafeti giyersen seni gelin sanarlarrrr lennn herkez sen içeri gelince alkışlarmışşş aaa bizim gelin zayıflamış derlerrrr :roflol::roflol:

ozaman bi gele yaşarsakkk heralde güsel gicess tek kendinimi kontes sanıyosun sen :dilcikar:
bakarsın abartıp elbise diktirerim :roflol::roflol:

ozaman bi gele yaşarsakkk heralde güsel gicess tek kendinimi kontes sanıyosun sen :dilcikar:
bakarsın abartıp elbise diktirerim :roflol::roflol:

haböyle şıkır şıkır olll nasılsa yazzz benden güzel olma amaaa sinirden yüzüm kızarır benim düğündeeee sonra oynarken yanlışlıkla elbisene basarım caaaarttt diye yırtılır mazallahhhh :roflol::roflol:

oşt deli kafa yapma :roflol::roflol::roflol:

ay düşünsene basarmışsın uuuuuu :roflol::roflol:

bu aylarda fazla etki etmesss:roflol::roflol::roflol:
hangi aylarda etkilenir jinokolok hanım:roflol:

senin uşaan kamil kamil olarak doğar 18 yaşına gelince kamile olur çok bakarsann :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: uy allah göstermesindelikafadulden

ben kot giyerim bannem :dilcikar:

alacanmı he ozaman ben şişko olurum yeni doğum yapmış olcam o götle giyemem ben abiye :sinifsinif: bekide kot bile giyemem yane:gitme:

aaaaaaaaadelikafadulden :çok üzgünüm::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…