- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #5.241
ne giydi bülentçim ya gösterın bana merak ettım
annende alemmiş çiçek ha
bunuda ben gicemm çiçekin düğnüsünde :)
ay daha fazla bakmim ben hamile hamile akannehir
ay daha fazla bakmim ben hamile hamile akannehir
hahaaa benim düğünde sakın kot filan giymeyi düşünme haa şimdi yakın arkdaşım olarak güsel güsel şıkır şıkır gelecenizz :roflol::roflol:
sonraaaa bu kıyafeti giyersen seni gelin sanarlarrrr lennn herkez sen içeri gelince alkışlarmışşş aaa bizim gelin zayıflamış derlerrrr :roflol::roflol:
ozaman bi gele yaşarsakkk heralde güsel gicess tek kendinimi kontes sanıyosun sen :dilcikar:
bakarsın abartıp elbise diktirerim :roflol::roflol:
haböyle şıkır şıkır olll nasılsa yazzz benden güzel olma amaaa sinirden yüzüm kızarır benim düğündeeee sonra oynarken yanlışlıkla elbisene basarım caaaarttt diye yırtılır mazallahhhh :roflol::roflol:
hangi aylarda etkilenir jinokolok hanım:roflol:bu aylarda fazla etki etmesss:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: uy allah göstermesindelikafadulden
senin uşaan kamil kamil olarak doğar 18 yaşına gelince kamile olur çok bakarsann :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahaaa benim düğünde sakın kot filan giymeyi düşünme haa şimdi yakın arkdaşım olarak güsel güsel şıkır şıkır gelecenizz :roflol::roflol:
sonraaaa bu kıyafeti giyersen seni gelin sanarlarrrr lennn herkez sen içeri gelince alkışlarmışşş aaa bizim gelin zayıflamış derlerrrr :roflol::roflol:
oşt deli kafa yapma :roflol::roflol::roflol:
ay düşünsene basarmışsın uuuuuu :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?