Geyiğin Gülleri

nazar vardııı göz vardı üstünde gülşen çatladıya onu alıp pat küt kırsaydınnnnn

gülşenn öyle şeyler konuştukii kendime dedimkiii ben bu çocuga haksızlık ediyomm... mafoldumben
bugünler romantikim yani ona karşıııı :asigim:
delü bis sana diyoduk anlamıyodun :))))

neyse anladın ya büle olun hep kavga etmeyin sakın lmaz:

nazar tabi durduk yerde çatladıysaaa nazar vardı.. başınızdan kötü bi olayı aldı o

öleyse iyi ozaman

kem gözlere şiş :dilcikar:

kendimi bi okitim ben insanların gözleri göze benzemyo:dilcikar:

evet sildirdi malesef ama

bazı kişiler gibi aman sildirdimde geri aldılar demez en azından kendi hür iradesi ile sildirdi...

kömür nirde

ya acıktım kızlar ne yicem yaf..

bu arad kociş bi yerden sipariş etmiş bana termos gibi kaplardan

evden ısıtıp getircem burda yicemzemuszemus

böylece buranın kötü yemeklerinden kurtullcam yuppi :)

8. Hafta

- Halsizlik, bulantı, kusma, ruhsal değişiklikler gibi ilk trimestere ait şikayetler devam eder.

- Bu haftada bebeğinizin beyni net olarak görülür.

- Gonadları erkek veya dişi yönünde gelişir ve bebeğinizin spontan hareketleri başlar, el ve ayak parmakları oluşur.

- Bebeğinizin beyni çalışmaya, midesi mide öz suyunu salgılamaya ve karaciğeri kan hücrelerini yapmaya başlar.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 8-11 mm’ye ulaşır, ağırlığı ise yaklaşık 1 gramdır.

bu hafta bunları yaşıyom çok tuhaf ya içimde canlı bişiy oluşuyo

9. Hafta

- Halsizlik, bulantı, kusma, ruhsal değişiklikler gibi ilk trimestere ait şikayetler devam eder.

- Burun kanaması bütün gebelik boyunca görülebilir.

- Bu haftada bebeğinizin gonadları erkek (testis) veya dişi (over) yönünde farklılaşmıştır.

- Kendiliğinden veya uterusa dışarıdan dokunulduğunda hareket eder.

- Kalça, omuz kemikleri ile kısa kemikleri oluşmaya başlar.

- Elini ve parmağını ağzına getirebilir.

- Bu haftanın sonunda bebeğinizin baş-popo uzunluğu 13-17 mm’ye, boyu 2.5 cm’e ulaşır; ağırlığı ise 1, bazen 2 gramdır.

ay çok heycanlı bunları okudukca daha bi panik oluyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…