Geyiğin Gülleri

çiçek hatun memişlerin ve göbekin sarkmışşşşşşşşşşşş:roflol:

he wallaaa sarktıı amaaa bıngıl bıngıl olduuuu :roflol::roflol:

Mevlana'nın çok sevdiğim bi sözü var
Köpeğin dili değdi diye deniz kirlenmez.

haklısın be çiçek tenekenin biri çaldı diye niye bu kadar zamanlık arkadaşlığımızdan vaz geçelim dimi

aynen yaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhh akıllı olunnn :lepi::lepi:

biraz kro olacak ama doğuşun şu şarkıyı demek istiyorummm:icecream:

bizi kimse ayıramazz yolumuza kimse taş koyamazzzzz:roflol::roflol::roflol:

coştum yine dalgalanıyorum beeennn
yeni yeni sevdalanıyorum ben
haydaaaaaaaa delikafadulden

haydiriliii haydiri haydiri liliyarrrrrrrrr yüzüm güldü sayende içim huzurla dolduuuu

(gerisi unuttummmmm yine )
tek hatırladıgım herii hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol:
:teytey::teytey:

ayyy kızlar seksüü bi iç çamaşırı gördüm bayıldım

özellikle çiçek sen bak çok işine yarıycak

güselmişşş benim bal setenden nefret ediyo oda böyle transparan sefiyoo bende hep bu şekil alıyomm ama diyolarkiii gerek yok bu kdar fazla çamaşıra filannn öylemi kömürrr

benim evde en az 100 takım varrrr bide teyzem yurdışından sürekli yolluyo sevdiğimi biliyo diye çoğuda victoria secrett ..seneye viztorya secretin meleği ben olcam adriana limayı bırakmışlar yaa biraz bıngılbıngıl olcak bu seneki melek :):):) :roflol::roflol::roflol:

bende çok seviyorum dolu dolu aldım
hatta benimki bile alır getirirdi giyerim diyosan al kuzum ben giyiyorum acayip güzel oluyo
huhhhhuuu ekşın oluyo :dance:

:roflol::roflol:

kömürrr bundan aldım bennn
:kedi: koyiyim resmi ama utanıyommm alıntı edin ordan alıntı etmesin silerimmmm ok....

bu ikisini aldım

bende şu kırmızıyı acayip beğeniyorum nette hesabım yok içimde kaldı alıyımda haftaya bizim çıkma yıldönümümüz delikafadulden o zaman diyorum giyiyim şölee

bende şu kırmızıyı acayip beğeniyorum nette hesabım yok içimde kaldı alıyımda haftaya bizim çıkma yıldönümümüz delikafadulden o zaman diyorum giyiyim şölee

internette çok güzel ve çok uygunn bak ben bir jartiyer takımı 50 tl - 70 tl arası alıyom magazadan gg den 20-40 a kadar aldım kalitesine ve güzelliğine göreee bazen 15 e bile arttırma sende kalabiliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…