- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.541
çiçek hatun memişlerin ve göbekin sarkmışşşşşşşşşşşş:roflol:
çiçek hatun memişlerin ve göbekin sarkmışşşşşşşşşşşş:roflol:
Mevlana'nın çok sevdiğim bi sözü var
Köpeğin dili değdi diye deniz kirlenmez.
haklısın be çiçek tenekenin biri çaldı diye niye bu kadar zamanlık arkadaşlığımızdan vaz geçelim dimi
Mevlana'nın çok sevdiğim bi sözü var
Köpeğin dili değdi diye deniz kirlenmez.
haklısın be çiçek tenekenin biri çaldı diye niye bu kadar zamanlık arkadaşlığımızdan vaz geçelim dimi
coştum yine dalgalanıyorum beeennn
yeni yeni sevdalanıyorum ben
haydaaaaaaaa delikafadulden
kocamı özledim
ayyy kızlar seksüü bi iç çamaşırı gördüm bayıldım
özellikle çiçek sen bak çok işine yarıycak
güselmişşş benim bal setenden nefret ediyo oda böyle transparan sefiyoo bende hep bu şekil alıyomm ama diyolarkiii gerek yok bu kdar fazla çamaşıra filannn öylemi kömürrr
benim evde en az 100 takım varrrr bide teyzem yurdışından sürekli yolluyo sevdiğimi biliyo diye çoğuda victoria secrett ..seneye viztorya secretin meleği ben olcam adriana limayı bırakmışlar yaa biraz bıngılbıngıl olcak bu seneki melek :):):) :roflol::roflol::roflol:
kömürrr bundan aldım bennn
:kedi: koyiyim resmi ama utanıyommm alıntı edin ordan alıntı etmesin silerimmmm ok....
bu ikisini aldım
bende çok seviyorum dolu dolu aldım
hatta benimki bile alır getirirdi giyerim diyosan al kuzum ben giyiyorum acayip güzel oluyo
huhhhhuuu ekşın oluyo :dance:
:roflol::roflol:
özel günlerde der bana gel sana alalım birşeyler (çamaşırları kasteder)
ee derim şimdi sen banamı hediye alıyon kendinemiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol:
bide hep der bu konuda kredin sınırsınn istedigin kadar para veriyim istedigin kadar al limitsiz :roflol::roflol:
bende şu kırmızıyı acayip beğeniyorum nette hesabım yok içimde kaldı alıyımda haftaya bizim çıkma yıldönümümüz delikafadulden o zaman diyorum giyiyim şölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?