Geyiğin Gülleri

arkidişlerim size bir haberim var

nilü üyeliğini sildirmiş...

evet sildirdi malesef ama

bazı kişiler gibi aman sildirdimde geri aldılar demez en azından kendi hür iradesi ile sildirdi...

ya niye sildiriyokiiiiiiiiiiiiii....
anlamıyorumm sinek vızıldadıııı diye yapılırmıııı yaaaa
lülütuf geri dönmezse yakarım burayıı kötükedihüso :roflol::roflol:

ya niye sildiriyokiiiiiiiiiiiiii....
anlamıyorumm sinek vızıldadıııı diye yapılırmıııı yaaaa
lülütuf geri dönmezse yakarım burayıı kötükedihüso :roflol::roflol:

büle şeler yasma anında kokuyu alıp damlıyolar :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yanık kokusunu zaarr

bu sabah mailleştik ben ona sildirmek istediğimi söylemiştim benden önce davranmış demek canımın içi

kömür sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben
ama siz böyle yağınca gıcık oluıyomm...
yaniii bi boş teneke ötmüş size noluyoooooooooooooooooooooooo
oturun oturdugunuz yerdeeeeeeeee klava: klava:

iyi güzel diyosunda yavrum böle boş öttü diye 26sına kadar hemde suçsuz yere banlanılır mı insanneden tahrik edene de bişey yapılmıyo

iyi güzel diyosunda yavrum böle boş öttü diye 26sına kadar hemde suçsuz yere banlanılır mı insanneden tahrik edene de bişey yapılmıyo

kesinlikle katılıyoruz hayatım bu duruma ve acayip kzııyoruz ama

hepimiz üyelikmi sildirelim şimdi tadı kaçtı kesinlikle nilüsüzde sarmıyo ama

düşman sevindirmenin zamanımı ,kıs kıs pısırık gibi alttan bakıp güldürmenin zamanımı o insanları

ben buna kızııyorum.....

bende görmedim çiçek nerde yazıyo kızz

yapılmasın nolacak...
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o girer yinee o hep yanımısdaaaaa bu arada kocası nilüferee bilet almışş bodruma gidiyolar 3 günlüğüne haftasonuu bis bırakcaz onları havaalanınaa ..
. 26 sı olsun nolacakk :))))

çork korktummmm :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
valla güllüm alttan bakıp kıs kıs gülen insan biz yokken gelip sinsi sinsi bi hata bulmak için topiği didikleyen insan basiretsiz insandır ve ben bu akşam enine boyuna düşünücem üyeliğimi sildirmeyi içi boş insanların moralimi bozmasına çok kızıyorum

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kömür Prenses+, edda1985+, güllüşen+

izle izle ortalık boş kalınca kendi üyeliğinden gir bak bas kötü içeriğe tamam mı
yapmazsan hatrım kalır bak ona göre

valla herkesin hür iradesi var herkes serbes isteyen sildirsin sildiremsin bende kapatıyom görüşürüz

ben tek başıma savaşırımmmm nene hatun varyaa benide çiçek hatın diye yazarsınız tariheee :roflol:

benim keyfim çok yerinde ama gitmeyinnnnnnnnnn
göbek atam sizeee keyfiniz yerine gelsinnn

Mevlana'nın çok sevdiğim bi sözü var
Köpeğin dili değdi diye deniz kirlenmez.

haklısın be çiçek tenekenin biri çaldı diye niye bu kadar zamanlık arkadaşlığımızdan vaz geçelim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…