Geyiğin Gülleri

günaydın yawru ceylanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarım
nassınız inşallah
edddaaa geçmiş olsun canım baya ilerlemiş demek iltihap dikkat et

güllü çok guzel yaa minnık ıyı gunlerde kullansın yawrusun

günaydınnnn kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr Şeniz

sonrasını annatmadan mı gidion kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çiçekim inş ciddi bişey yoktur ya:Saruboceq:

dikkat et kendine çiçekkimm, valla , sanırsam ki güllüşün de dediği gibi idrar yolunda enfeksiyon var. ya da kum döküyosun. güllüşün dediğini yap sen en güzeli. su iç kucaman kucaman. miden bulanmaz az ılık içersen. midenin boş olması daha iyi daha çabuk gidersin wc ye Şeniz

çok tatlııı güle güle giysinnnn inşşşşş

güle güle giysin cicişlerini minik kuzucuk

rica ederim naniknanik
kaydirigubbakcemile3

ayrıcada kafama vurma
karşında bir anne aday adayı var :)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

güllüşüüüüümm alkisalkisalkis

ben onun çizmelerini yiriiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Şeniz

tşkler fıstıklar hoşgelmişiniz gelenlerr

edddaaa geçmiş olsun canım baya ilerlemiş demek iltihap dikkat et

saol canım benimm evett yürürken sankii aşagı bişey düşecekk gibi hissediyorum çok tuhaff içim

AY SEKERTERİDE DOKTORUN KUM OLABİLİR DEDİ AYAKTA DURAMADIGIM İÇİN DEDİ.. bende yok ne işi var orda kumun dedim
bildigimiz kummu oluyo bu ya (
saol canımmm

bende az öcne dikcetimde korkarsın die demedim

sancın ve miğde bulantın varmı cnm taş kum yanma yapar aynen öle ben düşürdüğüm için çok ii biliyom (

sanmam canımm, ama ben de bi kere olmuştu bu, tabi ben böbreğimde kum düşürüyomuşum ama bilmiyodum, benim hastalıklarım da hep haftasonuna denk gelir ya zaten, dedimki sabredeyim de pazartesi doktora gideyim.
Bekledim haftasonu ama haftasonu boyunca ağrı çektim ve sıcak su torbası koydum hep. Sonra pazartesi günü doktora gittim. Doktor dediki, çok iyi sıcakla aşağı düşürmüşsün iyice, bişeyin kalmamış pek dedi. ilaç verdi geçti. ama ben gittiğim de ağrım geçmişti zaten.

O yüzden korkma. En kısa zamanda idrar tahlilini ver mutlaka. Enfeksiyon varsa sıcak iyi gelmez çünkü :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…