- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #17.881
bende az öcne dikcetimde korkarsın die demedim
sancın ve miğde bulantın varmı cnm taş kum yanma yapar aynen öle ben düşürdüğüm için çok ii biliyom(
:gitme:Günaydın canlarımm
Bugün çok kötüyüm sabah zor geldim işee yürüyemiyorummm mafoldumben
1 haftadır filan bi tuhaftı karnım tuvaletim geliyo gibi gidiyorum gelmiyodu zorla yapıyodum azcık yapıncada kalkamıyodum wcden(
bu sabah artık son noktaydı demekkii çok kötü oldum geldiğim gibi doktora gittim birton şy istedi kan verdim idrar istedi fakat yapamadım
ultrasonda istedi onuda çektircem bugün inşş
geldimlülü nirde geç kaldı kaydirigubbakcemile
(( deme yaaa kızda öyle dediii üfff gülşennnnn mide bulandım var sancı karnımda yok l nasıl diyim şeydee böyle tuhaf bi his var ayagı kalkıyorumya sanki ordan bişe düşecek değişik bi his anlatamıyorumkiiiii
evet aynen
ben çok feci bi sancıyla uyanmıştım sabah
doğrulamıyodum sancıyla iki büklüm gittim doktora
taş düşürüyomuşum meğer(((
sabah 7 akşam 5 e kadar çektim ve delerki doğum sanısından betermiş
kaç tane ağrı kesici iğne yaptılar geçmedi .
sora hafifledi biras terken geçti pert olmuştum
sora burda bi su var şifalı su o sudan içtim baya düşürdüm.
9 ay üstüne tekrarladı bu seferde miğde bulantısı ile geldi acayip bi miğdem bulanıyo dengemi tutamıyorum. bu seferde kum düşürüyomuşum:S bunda sancı olmadan düştü allahtan .
ve tabi bu aralarda idrarımda acayip keskin bi koku ve sızı vardı yapamıyodum.((
taş yada kumolsa sancısına dayanamassın bence öle değilll
sanki heran tuvalete gidicekmişsin gibi oluyo
tuvalte gidip oturdummu rahat ediyorum ama kalkınca bişi seni aşa çekiyo dimii
evettt lülüü yapmak hep tuvalette oturmak istiyorumm
oturdummu 2 damladan fazla bişe yok gelmiyoo ama bişe aşagı çekiyooo kalkamıyosun ayagaa sankiii için dışına gelecekk ama gelmiyo akannehir
sanmam canımm, ama ben de bi kere olmuştu bu, tabi ben böbreğimde kum düşürüyomuşum ama bilmiyodum, benim hastalıklarım da hep haftasonuna denk gelir ya zaten, dedimki sabredeyim de pazartesi doktora gideyim.
Bekledim haftasonu ama haftasonu boyunca ağrı çektim ve sıcak su torbası koydum hep. Sonra pazartesi günü doktora gittim. Doktor dediki, çok iyi sıcakla aşağı düşürmüşsün iyice, bişeyin kalmamış pek dedi. ilaç verdi geçti. ama ben gittiğim de ağrım geçmişti zaten.
O yüzden korkma. En kısa zamanda idrar tahlilini ver mutlaka. Enfeksiyon varsa sıcak iyi gelmez çünkü :1hug:
:gitme:
bende öle olmuştum işteee
çok kötü oooooo :gitme:
ama benimde aynın olması yakındırr
iğne vercek sana yada antibiyotik felan
idrar yolu enfeksiyonu o
geçmiş olsunn çok dikkat etmen lasım evlendiğin zaman sana çok çektirir o
sistikmi ne öle bişi diyolarr
ya üşüttünn idrar yolunuu idrar tahlili yaptımı sana
kanında yoktur belki idrarındadır o
sana bişi srocam
bekarları alttan muayne ediyomu doktorlar
saçmalama çiçekk gerikafalılar gibikonuşmaa hemde o işin içersindesinn sağlık bu hee
sana bişi srocam
sana bişi srocam
haa ozaman tamam
kız ama gıdıklanıyorumm ozamannn :))) wallaaa:kedi:
aynen güğllü banada öle yapmıştıı
etmiyolar cnm
ama şöle bişiy var geçen gün gittim dokta bekar bi kız geldi yanıdma derdini anlatıyo
aşırı iltihap akıntı var dedi doktoda dediki ben san ilaç yazarım şimdi ama neye yazdığımı bilmem o yüzden altan muayne edim kız bekarım ama dedi
oda bişiy yapmıcam kulak temizleme çubu varya onu gösterdi bununla sadece ordan bi akıntını alıp tahlil yacpam ona göre yazcam dedi ilacını
ay miğdem bulandı:d anlatırken :roflol:
hoşgeldin günaydın lülüüüümmmmmm Şeniz
olay da o zaten idrar tahlili vermemiş
su içiyrum inşş verebilirimm
kum taş olayları zormuşş duymuştum hiç yaşamadım
enfeksiyon larda sıcak iyi değil evettt bademcik ameliyatlarında filan meselaa hep sogu öneriyolar mikrop üremesin diye.. ay bi izne ayrılsam azcık dinlenirdim yaa..
ay iğneden korkarım bennn
üfff korkutmayın beniii neyseeee su içiyimde idrarıda veriyim 2 de bakcak doktorrr ultrasondada bugün erkek doktor vardı yarın çektircem bayana :)
karnımı başka bir erkeke elletemem akannehir
kızlara alltan yapmıyolar bende gittim ya fitil vermişti çok akınrtım var dıye sarı yeşill böğğ
nese fitille geçtı şimdi yıne başladı
soruyo dr. kızlara pamuk verıyo sür dıyo onu alıp ıncelıyolar
bana altan bi baktı erkekti hemde artık ne görduyse aaa çok akıntın var göl mü gördü şelalemi bilmiyom :roflol:
bıraz utandım ama tek ben değilim herif gunde 50 tane görüyodur sonuçta onlar için kalp gibi böbrek gibi bı organ bı farkı öyle ayırt etse karısıyla yatamaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?