- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.382
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Kim ayol ingiliz olanLütfen İngiliz kızıda çağıralım , please
O kim ya?Lütfen İngiliz kızıda çağıralım , please
Muge anli diyordu ya ' bak sizin bu sacmaliklariniz yuzunden beynimden bir şeyleri silmek zorunda kaldim diye 'çok biliyorsan sen yapp ben akıl bilim insanıyım öyle basit şeylerle beynimi doldurmammmm
İyi yapmışsın . Bizde ekonomi topigni ekonomiden hariç her halta çevirince , kızlar hadi banlanmadan geyik bölümüne kaçalım dedikAmaan agız tadıylan yorum yapacak konu bulamadım sıkıldım vallahi.Biri var orgazm olamıyormus şimdi tarif etsem olmacak, ünv falan anlatsam eşim faln okur neyse sen karışma laylon dedım. Baktım dost meclısı kurulmuş kaptım geldım geyiğimi
Geldiiim
chama nın banı açılınca bir bakacak herkes kaçmış topiğinden ha ha haCoronasavar topiğim mefta oldu, hatunlar elini eteğini çekti kk dan, çağıramıyorum onları.
Anlatın anlatın burada, bana faydası olurAmaan agız tadıylan yorum yapacak konu bulamadım sıkıldım vallahi.Biri var orgazm olamıyormus şimdi tarif etsem olmacak, ünv falan anlatsam eşim faln okur neyse sen karışma laylon dedım. Baktım dost meclısı kurulmuş kaptım geldım geyiğimi
Bu arkadasla kader arkadasiyiz ayni gun dogumcuyuz inşallahGeldiiim
Gördüm gördüm dildolar vib.ler falanİyi yapmışsın . Bizde ekonomi topigni ekonomiden hariç her halta çevirince , kızlar hadi banlanmadan geyik bölümüne kaçalım dedik
Yine bu soru. Hani şu ingilteredeki doktor diye kendini tanıtan kız . Yok ben Turkish bilmemek , siz bana yardım yapmak vs ...O kim ya?
Onuda cagralim unuttum adini ama tam neydichama nın banı açılınca bir bakacak herkes kaçmış topiğinden ha ha ha
Sen evli degıl mıydın ayolAnlatın anlatın burada, bana faydası olur
Ne yapacaksin onu beyaYine bu soru. Hani şu ingilteredeki doktor diye kendini tanıtan kız . Yok ben Turkish bilmemek , siz bana yardım yapmak vs ...
Bir konu vardı . Sözde kız İngiltere’de sadece 10 yıl yaşamış ama Türkçeyi unutmuş güya. Onun konusunu geyige çevirmiştikKim ayol ingiliz olan
Evli olanlarin seksuel derdi olmuyor mu anam. Asil manitayken vur patlasin cal oynasin. Dert yok tasa yok. Buldugun yerde tavsanlar gibiSen evli degıl mıydın ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?