- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Afrodizyak etkisi mi yapıyor?Hadi ya ciddi mi
Ben bu ara keciboynuzu ozu yiyorum her aksam bir cay kasigi faydali diye ama fena. Birakcam galiba
Asiri sacmaydi ya cidden benimde tanidiklar var orda minik Türkiye gibi diyorlar her yer turkİngiltereyi görmeyen belki inanırdı. Yahu her köşe başında bir Türk fırlıyor. Doktorlar ögretmenler vs her yerde illaki bir Türk var. Türkçeyi unutmak mümkün mü ? Kaldıki sadece 10 yıl yaşamış orda . İnsanları salak yerine koymasına bozuldum ...
Aaa bak bende onları kaçırmışım ... daha duruyorlar mı ? Banlandılar mı yoksa ?Yine de bugün iyi konular vardı hevesimi aldım az da olsa şükür
AynenAsiri sacmaydi ya cidden benimde tanidiklar var orda minik Türkiye gibi diyorlar her yer turk
Bilmiyorum benim yirtikligim da olabilirAfrodizyak etkisi mi yapıyor?
Vuhuu
İkisi banlanmıştı en sonAaa bak bende onları kaçırmışım ... daha duruyorlar mı ? Banlandılar mı yoksa ?
Hiç hiç sıfır, zevk namına hiçbir hissim yok ilişki esnasında.Nasıl yani yav tık yok mu? Yani tıs da mı yok? Hiç mi yok? Yok mu hiç?
Geyigin + 18 makbuldürlennn napıyorsunuz geyik konusu açtım geyikkk +18 değilll kendinize gelin arkadaşlarrrrr
lennn napıyorsunuz geyik konusu açtım geyikkk +18 değilll kendinize gelin arkadaşlarrrrr
Tamamen tedavi amaclıydı şifa vericektim
Dur sen ben bunu benim adama yedireyim. Kilo almak istiyor dayarım kilo aldırıyor diyeBilmiyorum benim yirtikligim da olabilirzaten az degildi benim de dyorlar ya keciboynuzu oyle etkili diye. Hafta sonu artik herkes birer kasik atsin en iysii
Tadı olmaz o zamanİkisi banlanmıştı en son
Yetki makam mevkide görmüş olduk yüzünü be ceyceylennn napıyorsunuz geyik konusu açtım geyikkk +18 değilll kendinize gelin arkadaşlarrrrr
Psikolojik bence ya seninki. Senin cocuklar ondan yaramaz demek ki analari rahat değilmişHiç hiç sıfır, zevk namına hiçbir hissim yok ilişki esnasında.
Ön sevişme ok hatta orada bitmeli, gerisi eziyet durumu.
Evet ya konu sahibi gidince konular ertesi güne kalan haşlanmış yumurtaya benziyorTadı olmaz o zaman
fırsat bu fırsat dedim ezil ezil nereye kadarrr değil mi?Yetki makam mevkide görmüş olduk yüzünü be ceycey
Çocuktan önce de böyleydi doğur geçer dediler, geçmedi.Psikolojik bence ya seninki. Senin cocuklar ondan yaramaz demek ki analari rahat değilmiş
Kiizz sennkide mi azaltti benimki kesin karnimdan. Diyor zaten ya bir sey olursa bilmem ne. Iside yoğun olunca hepten tek kaldim ya la.Dur sen ben bunu benim adama yedireyim. Kilo almak istiyor dayanım kilo aldırıyor diye
Önceden varmıydı?Hiç hiç sıfır, zevk namına hiçbir hissim yok ilişki esnasında.
Ön sevişme ok hatta orada bitmeli, gerisi eziyet durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?