- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
kolay yazılmayan nick almış suç bizde mi yani hıhhhhOnuda cagralim unuttum adini ama tam neydi
Bakalım kim önce doğuracakBu arkadasla kader arkadasiyiz ayni gun dogumcuyuz inşallah
Düşünün durumum ne kadar vahimSen evli degıl mıydın ayol
Ya böyle civcivli konuları kaçırınca çok üzülüyorumBir konu vardı . Sözde kız İngiltere’de sadece 10 yıl yaşamış ama Türkçeyi unutmuş güya. Onun konusunu geyige çevirmiştik
Hala taktığım onaNe yapacaksin onu beya
Cok oluyor ustunden bunun ya banlandi zaten boşver uzulmeYa böyle civcivli konuları kaçırınca çok üzülüyorum
Daha çok çıkar onlardan , üzülme senYa böyle civcivli konuları kaçırınca çok üzülüyorum
Ya hıc mast. yapmamış hiç orgazm da olmamıs şaşırıyorum yani. Ya ben cok yırtıktım(mecazen) Evli olanlarin seksuel derdi olmuyor mu anam. Asil manitayken vur patlasin cal oynasin. Dert yok tasa yok. Buldugun yerde tavsanlar gibi
Sen ona cok bilendin zatenHala taktığım ona
E bi el atıverelim bu işeDüşünün durumum ne kadar vahim
Kendini kesfetmemis iste ondan. Olsun sonra açılır ablasiYa hıc mast. yapmamış hiç orgazm da olmamıs şaşırıyorum yani. Ya ben cok yırtıktım(mecazen) ya bu inşanlar tuhaf yaw
Her konuda söylerim, ben bir şey hissetmiyorum ki hissizlik var yani.Ya hıc mast. yapmamış hiç orgazm da olmamıs şaşırıyorum yani. Ya ben cok yırtıktım(mecazen) ya bu inşanlar tuhaf yaw
Cok oluyor ustunden bunun ya banlandi zaten boşver uzulme
Daha çok çıkar onlardan , üzülme sen
Hadi ya ciddi miHer konuda söylerim, ben bir şey hissetmiyorum ki hissizlik var yani.
Kesin g noktam falan yok, sıfır ya hatta rahatsız edici bir baskı.
Pandemi bitse bir mevzuya el atacağım
İngiltereyi görmeyen belki inanırdı. Yahu her köşe başında bir Türk fırlıyor. Doktorlar ögretmenler vs her yerde illaki bir Türk var. Türkçeyi unutmak mümkün mü ? Kaldıki sadece 10 yıl yaşamış orda . İnsanları salak yerine koymasına bozuldum ...Sen ona cok bilendin zaten
Var bilmemek ben neden
Kimi kandırıyorsa kirik rusca aksan yapti ya bildgin
Nasıl yani yav tık yok mu? Yani tıs da mı yok? Hiç mi yok? Yok mu hiç?Her konuda söylerim, ben bir şey hissetmiyorum ki hissizlik var yani.
Kesin g noktam falan yok, sıfır ya hatta rahatsız edici bir baskı.
Pandemi bitse bir mevzuya el atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?