- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Nickini bilmiyorum ama senaryo çok tanıdıkKim o ya Türkan mi
hoşgeldin niloya.şimdi bdv de acayip bir konudayım oraya gelHayırlı olsun canım topiğin bu yorumuna kahkahayı bastım laylon hanımcığım müthiş
Beni kolumdan tutmayın elmaslarımdan tutunkimi bulursan tut kolundan çağır işteee
Aa merak ettim bakayım ban yeriz hiç gerek yok daha yeni çıktımhoşgeldin niloya.şimdi bdv de acayip bir konudayım oraya gel
gel konuya evlere şenlik bir konuAa merak ettim bakayım ban yeriz hiç gerek yok daha yeni çıktım
Bir sürü var adı negel konuya evlere şenlik bir konu
eşim onu aldattığımı sanıyor........... devamı uzun bul gel işteBir sürü var adı ne
Nerede konu kız?gel konuya evlere şenlik bir konu
yukarıya yazdımNerede konu kız?
Mesele aslında yeni yılın gelişini kutlamak.Eşimde sevmiyor bende sevmiyorum. Eşim ailesinden görmemiş kutlamalar, benim annem çok hazırlık yapardı sofralar kurar evi süsler püsler yapardı benim hoşuma gitmezdi. Yılbaşı eğlencesine gittik otelde 1 sefer kutladık
Yetti bana doyuma ulaştım.
Bana bı ara biz doktorlar bilmem ne diye ateş puskurmustu bende zaten ban Man umursamıyorum harala gurele asagiladim . Ban yedimNickini bilmiyorum ama senaryo çok tanıdıktürkan deyince de şimşekler çaktı ismini hatırlamamakla beraber turkanmis gibi de geliyor
Nasıl ya sen evli degıl msın hani benim oglana kızını verecektın? Uyku sersemlıgnden mı öyle olduOoo o zamana aşık olur evlenir balayında olursun benceseneye de çami unut
o damı fake peki.fake bir doktora ben onla konuştum hatta biz buluşacağız ingilterede yazmıştı.bir doktor sahte doktorun nasıl farkına varmazBana bı ara biz doktorlar bilmem ne diye ateş puskurmustu bende zaten ban Man umursamıyorum harala gurele asagiladim . Ban yedim
O yüzden turkna geldi aklıma
O Türkan yok mu o Türkan
dün acaba kim bu naylon dedim nereden tanıştık.ama bizim arkadaşmış efsane bir nick bulmuş hem de@LaylonCorapkahkaha attım nicke kız nereden geldi aklına o nick?
Kız diğer konuda banlananlar olmuş bile gördüm okuyim bakimdün acaba kim bu naylon dedim nereden tanıştık.ama bizim arkadaşmış efsane bir nick bulmuş hem de
kim bu feriha1 yahu kafayı bana taktı hangi konuya yorum yapsam beğenmedi mi basıyor bugünnKız diğer konuda banlananlar olmuş bile gördüm okuyim bakim
ben dede kız varrNasıl ya sen evli degıl msın hani benim oglana kızını verecektın? Uyku sersemlıgnden mı öyle oldu
Evliyim ben başkasıyla mi karistirdinNasıl ya sen evli degıl msın hani benim oglana kızını verecektın? Uyku sersemlıgnden mı öyle oldu
Valla bi anda gelişti marla dan sıkılmıştım tımarhane kaçkını marlam@LaylonCorapkahkaha attım nicke kız nereden geldi aklına o nick?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?