- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ya geleyım bır saat goreyım senı dedı şimdi benim kaşlar olmus orman saclar bes renk cok mesgulum dedım ama yarın kuafore mı gitsem? Kovıd kovıd kuafor de olmaz ya.. ayy erkekler mı ölüm mü karar veremıyorumKısmetin açılmış ne güzel değerlendiriver birini yaBence şu en son bahsettiğin çocuğa şans ver bakalım test yaptırıcam demiş resmen çocuk ne kadar hoşlanıyosa o koca çubuğu sokturucak burnuna sen düşün
Geyik mevsimine denk geldikHayırlı olsun topiginiz ,daha digerini anca bitirmiştim kitap okur gibi sesizden takip ediyodum burdada 532 mesaj olmuş yahu
Hadi bea harika bir annesin
Ama bu ren.Geyik mevsimine denk geldik
cevap alabildin mi yaa
Kız sen niye trol yapiyosun adamlara.ben ciddi ciddi ihtiyaçtan soruyorsun sanmıştım
Can sıkıntısıKız sen niye trol yapiyosun adamlara.ben ciddi ciddi ihtiyaçtan soruyorsun sanmıştım
Gel ben sana iş cikarayim yaprak lahana sigara böreği sarilacakCan sıkıntısıne yapayım reklam yaptı bizde makara yaptık evde kafayı yiyecem
Normal kutu hediye paketi diye satabilirsin. Yılbaşı ağacı yapmadım bu sene . Malum yakında taşınacağım, bide çamın çöpleri çok oluyor . Yeni evimde seneye insallah :)Hadi bea harika bir annesin
Bende boşta olsa dekoratif olsun diye ktuular koymak istiyorum evime yeni yıl gecesi için.ama hiiiiiiiic biyerde bulamadım
Adı ne bunların ya
Hediye kutusu yazıyorum içine doldurmuşlar çikolatayı öyle kutular çıkıyor googlede
Normal kutu hediye paketi diye satabilirsin. Yılbaşı ağacı yapmadım bu sene . Malum yakında taşınacağım, bide çamın çöpleri çok oluyor . Yeni evimde seneye insallah :)
Yok yaa . Üç beş seneye kadar aşk meşk yok. Benim küçük büyüsün biraz . Kücük cocukla ilişki yürümez diye düşünüyorumOoo o zamana aşık olur evlenir balayında olursun benceseneye de çami unut
Laahanayı çok hızlı sararım ben sigara böreğiGel ben sana iş cikarayim yaprak lahana sigara böreği sarilacakdünde sardım ama bu sefer yılbaşı için buzluğa atmalik
İlk önce bi kalbini dinlendir aklını dinlendir. Çocuk engel değil gerçek sevgi yaşanacaksa.Yok yaa . Üç beş seneye kadar aşk meşk yok. Benim küçük büyüsün biraz . Kücük cocukla ilişki yürümez diye düşünüyorum
Haklısın , daha ayrılalı bir kaç ay oldu. Yeni yeni düzenimiz yerine otuyor. Biraz kendimle kalıp önce ne istediğimi bilmem lazım .İlk önce bi kalbini dinlendir aklını dinlendir. Çocuk engel değil gerçek sevgi yaşanacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?