- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Karıştırmak sana özgü değilmişEvliyim ben başkasıyla mi karistirdin
Layloncorap bana apış arası muhabbetini hatırlattı recep ivediğinValla bi anda gelişti marla dan sıkılmıştım tımarhane kaçkını marlam
Tamam o isvecteki akrabamızmış bi an hatlar karıstıEvliyim ben başkasıyla mi karistirdin
Hangi konu o?Bi konu var kadına üzülsem mi kızsam mı bilemedim ceycey sen ne dıyon bu işe
Ay o konu gerçek mi okuduğum okurken resmen yaşadımkim bu feriha1 yahu kafayı bana taktı hangi konuya yorum yapsam beğenmedi mi basıyor bugünn
Yani benim zannım fake olduğuo damı fake peki.fake bir doktora ben onla konuştum hatta biz buluşacağız ingilterede yazmıştı.bir doktor sahte doktorun nasıl farkına varmaz
Gerçek mi acaba asuman falan bişey demişler okurken içim cız ettiBi konu var kadına üzülsem mi kızsam mı bilemedim ceycey sen ne dıyon bu işe
Hangısı oGerçek mi acaba asuman falan bişey demişler okurken içim cız etti
Eski erkek arkadaşı ile bi ortamda durmuş kız arkadaşı sosyal medyada paylaşmış falanHangısı o
Kızkıza eglenıcex dıye gıtmıs bakmıs eskı sevgılısı de orda. Esı durumu ogrenıp evı terk etmıs. Kötü bir durum vallaHangi konu o?
Tamam o konu evetEski erkek arkadaşı ile bi ortamda durmuş kız arkadaşı sosyal medyada paylaşmış falan
Ben ki fake olan hiçbir konuyu anlamam ama okuduğum an kurgu olduğunu bilerek yorum yazdım.Kızkıza eglenıcex dıye gıtmıs bakmıs eskı sevgılısı de orda. Esı durumu ogrenıp evı terk etmıs. Kötü bir durum valla
Kesinlikle eger dogruysa kalkıp gıtmelıyı. Hatta hıc gırmemelıydı. Esı olsam affedemezdım sanırım.Ben ki fake olan hiçbir konuyu anlamam ama okuduğum an kurgu olduğunu bilerek yorum yazdım.
Üzülecek bir şey yok, yaptığının ceremesini çekecek eğer gerçekse.
Böylece başkalarına ‘hayır’ demeyi belki öğrenir...
Çılgın prenses seniKarıştırmak sana özgü değilmiş
Bulamadık ya o prenses kim, ona yanarımÇılgın prenses seni
Benim gönlümün prensesi sensinBulamadık ya o prenses kim, ona yanarım
İstersen karlar kraliçesi ol. Bugün Ankara'ya karr yağmış çünküBulamadık ya o prenses kim, ona yanarım
OyyBenim gönlümün prensesi sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?