geyik bizim işimiz

Laahanayı çok hızlı sararım ben sigara böreği yılbaşı için hakikaten hazırlık mı yapıyorsunuz ciddi soruyorum?
Eveeeeett ,çok onemserim ben.

Bayram sabahları kalkar kahvaltı hazırlar çiçek koyarım üstümü başımı giyerim eşime de giymesini söylerim
Saçını yapar o ben makyajımı
Fotoğraf çeker Instagrama koyar ailelerimizi görüntülü arariz gideceksek bile. Sonra yeni yıl özel sofra süslenmiş...gerçekten özel ama... Dolmuş tavuk ördek hindi neyse mezeler vs. Kadehler. özel bir pasta yada yeniyila dekore edilmiş uyumlandirilmis kavanoz tatlıları .

Doğum günlerinde kimin olursa olsun mesela elime pasta alır kapısını çalarim tatatatammm. Mumları yakmış oluyorrm tabi asansörden çıkarken

Biz de yılbaşı yok sadece bayram var o kadar.

Bu arada allah kahretmesin beni , yola çıkmadan kahve içtim şimdi ise cişim geldi . Dağın başında çıkamıyorum da arabadan, yaban domuzu falan çıkar allah muhafaza
Yok mu pet şişe .
Kavanoz filan ya
Ben kavanoza isemiştim

Yağdı evet 1cm, bir sürü kazaya sebep oldu ve eridi.
Sen gitmedin mi alışverişe?
gittik 530 tl çağdaşa bıraktık 130 tl a101 e 30 tl de şok markete.kıza keyboard aldım 99 tl ye bir de 29 a barbie bebek ha migrosa da uğradım ordanda 18 tl ye oyuncak 10 tlyede pringles aldık.aylardır pahalı diye almıyordum yılbaşı şerefine alayım dedim.daha kuruyemiş ve et ürünleri yok alınacak yılbaşı için.ben asgari ücretle lüks yaşıyorum diyenlere tekrardan tebriklerimi sunuyorumm.sihirbaz gibilerr

Yemeye içmeye gitmiş en azından

Yine bu soru. Hani şu ingilteredeki doktor diye kendini tanıtan kız . Yok ben Turkish bilmemek , siz bana yardım yapmak vs ...
Anaaa
O kız bu siteyi de mi kandırmış şaka gibi
Var sen ifşa olmak ingiliz kız hem de sitelerarası (intersite )

Sevmiyor musunuz kutlamayı?
Eşimde sevmiyor bende sevmiyorum. Eşim ailesinden görmemiş kutlamalar, benim annem çok hazırlık yapardı sofralar kurar evi süsler püsler yapardı benim hoşuma gitmezdi. Yılbaşı eğlencesine gittik otelde 1 sefer kutladık
Yetti bana doyuma ulaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…