- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yok yaa . Üç beş seneye kadar aşk meşk yok. Benim küçük büyüsün biraz . Kücük cocukla ilişki yürümez diye düşünüyorum
Aynen kendini dinle illa aşk yaşacaksan benle yaşaHaklısın , daha ayrılalı bir kaç ay oldu. Yeni yeni düzenimiz yerine otuyor. Biraz kendimle kalıp önce ne istediğimi bilmem lazım .
lahana dolmasına bayılırımmmLaahanayı çok hızlı sararım ben sigara böreğiyılbaşı için hakikaten hazırlık mı yapıyorsunuz ciddi soruyorum?
Eveeeeett ,çok onemserim ben.Laahanayı çok hızlı sararım ben sigara böreğiyılbaşı için hakikaten hazırlık mı yapıyorsunuz ciddi soruyorum?
Bende severim de hasret kaldımlahana dolmasına bayılırımmm
Biz de yılbaşı yokEveeeeett ,çok onemserim ben.
Bayram sabahları kalkar kahvaltı hazırlar çiçek koyarım üstümü başımı giyerim eşime de giymesini söylerim
Saçını yapar o ben makyajımı
Fotoğraf çeker Instagrama koyar ailelerimizi görüntülü arariz gideceksek bile. Sonra yeni yıl özel sofra süslenmiş...gerçekten özel ama... Dolmuş tavuk ördek hindi neyse özel bir pasta yada yeniyila dekore edilmiş uyumlandirilmis kavanoz tatlıları .
Doğum günlerinde kimin olursa olsun mesela elime pasta alır kapısını çalarim tatatatammm. Mumları yakmış oluyorrm tabi asansörden çıkarken
Yok mu pet şişe .Bu arada allah kahretmesin beni , yola çıkmadan kahve içtim şimdi ise cişim geldi . Dağın başında çıkamıyorum da arabadan, yaban domuzu falan çıkar allah muhafaza
gittik 530 tl çağdaşa bıraktık 130 tl a101 e 30 tl de şok markete.kıza keyboard aldım 99 tl ye bir de 29 a barbie bebek ha migrosa da uğradım ordanda 18 tl ye oyuncak 10 tlyede pringles aldık.aylardır pahalı diye almıyordum yılbaşı şerefine alayım dedim.daha kuruyemiş ve et ürünleri yok alınacak yılbaşı için.ben asgari ücretle lüks yaşıyorum diyenlere tekrardan tebriklerimi sunuyorumm.sihirbaz gibilerrYağdı evet 1cm, bir sürü kazaya sebep oldu ve eridi.
Sen gitmedin mi alışverişe?
Çok neşeli diye ya. Yoksa zahmete girmem de ışıklar renkler Cingil Cingil süslerBiz de yılbaşı yoksadece bayram var o kadar.
Yemeye içmeye gitmiş en azındangittik 530 tl çağdaşa bıraktık 130 tl a101 e 30 tl de şok markete.kıza keyboard aldım 99 tl ye bir de 29 a barbie bebek ha migrosa da uğradım ordanda 18 tl ye oyuncak 10 tlyede pringles aldık.aylardır pahalı diye almıyordum yılbaşı şerefine alayım dedim.daha kuruyemiş ve et ürünleri yok alınacak yılbaşı için.ben asgari ücretle lüks yaşıyorum diyenlere tekrardan tebriklerimi sunuyorumm.sihirbaz gibilerr
Olsun stres atarsınız işte ne güzel muhtemelen ben uyuyor olurumÇok neşeli diye ya. Yoksa zahmete girmem de ışıklar renkler Cingil Cingil süslerhahaha
Sevmiyor musunuz kutlamayı?Biz de yılbaşı yoksadece bayram var o kadar.
AnaaaYine bu soru. Hani şu ingilteredeki doktor diye kendini tanıtan kız . Yok ben Turkish bilmemek , siz bana yardım yapmak vs ...
E bu aralar sabhliyosun ama .o gün niye uyucakmişsinOlsun stres atarsınız işte ne güzel muhtemelen ben uyuyor olurum
Kim o ya Türkan miAnaaa
O kız bu siteyi de mi kandırmış şaka gibi
Var sen ifşa olmak ingiliz kız hem de sitelerarası (intersite )
Eşimde sevmiyor bende sevmiyorum. Eşim ailesinden görmemiş kutlamalar, benim annem çok hazırlık yapardı sofralar kurar evi süsler püsler yapardı benim hoşuma gitmezdi. Yılbaşı eğlencesine gittik otelde 1 sefer kutladıkSevmiyor musunuz kutlamayı?
Sabah 5 de kalkıcağım için uyurum herhalde bugün iş güc yoktu uyudum gündüzE bu aralar sabhliyosun ama .o gün niye uyucakmişsin
Hayırlı olsun canım topiğin bu yorumuna kahkahayı bastım laylon hanımcığım müthişlaylon hanımcığım sizi tanıyamadım eskilerden misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?