- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Uygulama saatleri farklıdır yada günleri. Yada yasak yoktur maske vardirAhahah araba koltuğunu silmekle meşgul herhalde.
Hadi bea nereye gidiyor ki? Orada yasak yok mu
Kocam aldattığımı sandı mı nedirKim hangi konu
Ufuktepe civarıNeresi?
Uzak ilçeler mi?
Ay o da hakikatenKocam aldattığımı sandı mı nedir
bugün markete giderken senin ev acaba nerde diye bakındım bir tahminim daha olduSorma. 1cm kar ama hayat felç oldu.
İlk defa bizim evin yolları açık, şehir bölgeleri kapalıydı.
Kırağı gibi, kar bile denmez
Kesinlikle afhjkBen onu bilemedım ya. Bu gece degısık konular var uzun bir gece oluga benziyii
Allah Allah, oraya o kadar yağması da enteresan, yüksek nokta demek.Ufuktepe civarı
Bilirmisin
Ben yeni okudum yorum yaptım ama konuya değil ceycey e takan üyeyeAy o da hakikaten
İçmiş icmis kalmış vs vs ...okumadım sonrasini da .çok yoruldumsiz yorulmadiniz mi
ben de geç geldim ödev işleri vardıGeciktim @ceycey0406pek giremedim bugün ya yeni yatağa yattımda bi bakınayım dedim.
Ne ödeviben de geç geldim ödev işleri vardı
Chamal ın konusunda bir yaşamkentli üyemiz daha oldu, onunla kafa kafaya vereceğiz biz, bulacağız.bugün markete giderken senin ev acaba nerde diye bakındım bir tahminim daha oldu
çocuğun ödevleriNe ödevi
yapracıkta mısın yok artık orada pek tekin kişiler oturmuyor daChamal ın konusunda bir yaşamkentli üyemiz daha oldu, onunla kafa kafaya vereceğiz biz, bulacağız.
Hiç yapracık diye düşünmedim daha uzak diye ama bir ihtimal daha çıkardı sağolsun
Sanki Ankara'da hiç yasamamisim gibi Yapracık nereyse Fransız kaldım suanChamal ın konusunda bir yaşamkentli üyemiz daha oldu, onunla kafa kafaya vereceğiz biz, bulacağız.
Hiç yapracık diye düşünmedim daha uzak diye ama bir ihtimal daha çıkardı sağolsun
Oooo çok iyi bende hep tek başıma projeler yapardım. İş eğitimi dersleri vs olurdu ya birde offf yap yap bitmezdi.Kardeşim şanslı ben her otunu bokunu yaptımçocuğun ödevlerisınıf birincisi olmamız lazım 2. kim olursa olsun
okulun civarındaki bezcinin yaptığı evlerden birinde olabilirsin diye düşünüyorummmmChamal ın konusunda bir yaşamkentli üyemiz daha oldu, onunla kafa kafaya vereceğiz biz, bulacağız.
Banlamıstı en son tekrar hortlamadıysa tabiAnaaa
O kız bu siteyi de mi kandırmış şaka gibi
Var sen ifşa olmak ingiliz kız hem de sitelerarası (intersite )
Şehir Eskişehir’e yapışacak artık.Sanki Ankara'da hiç yasamamisim gibi Yapracık nereyse Fransız kaldım suan
Nöö, baktım ama beğenmedim orayı.okulun civarındaki bezcinin yaptığı evlerden birinde olabilirsin diye düşünüyorummmm
Covid den kal geldi bana.. Allahım tamamen yok olup gitseUygulama saatleri farklıdır yada günleri. Yada yasak yoktur maske vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?