- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
başka sitelerde de varmıymış ?ben şok olmak ben çok şaşırmak ben dumura uğramakkkBanlamıstı en son tekrar hortlamadıysa tabi
Çalışıyorum kız. Araba kullanıyordum . Kendimi zor tuvalete attım. Şimdi ordan yazıyorum
Aşı geliyor bakalım...Covid den kal geldi bana.. Allahım tamamen yok olup gitse
gene de az çok oralardasınnn yeme beniiiiiNöö, baktım ama beğenmedim orayı.
Akrabalar oturuyor orada
Ha babamlar o kadar zEngin değil ondan bilmediğim yerlermis demek kiŞehir Eskişehir’e yapışacak artık.
Çankaya üni kampüsünün orası.
Rahatlamış şekildeÇalışıyorum kız. Araba kullanıyordum . Kendimi zor tuvalete attım. Şimdi ordan yazıyorum
umumi tuvalet değildir inşallahÇalışıyorum kız. Araba kullanıyordum . Kendimi zor tuvalete attım. Şimdi ordan yazıyorum
nahh geliyorrrrAşı geliyor bakalım...
Ara dur anacım, yanlış yoldasın ondan ses etmiyorumgene de az çok oralardasınnn yeme beniiiii
Bugün biraz baktım sağlık bakanı koca gelebilir dedi net konuşmadı bizi kandırıyorlar benceAşı geliyor bakalım...
Geliyor, çıkıyor yola.nahh geliyorrrr
yapracık dar gelirli yeri ne zengini toki blokları var sadeceHa babamlar o kadar zEngin değil ondan bilmediğim yerlermis demek ki
Hayır personel tuvaletiumumi tuvalet değildir inşallah
Sen eskide kalmışsın cınım, eskiden uygundu.yapracık dar gelirli yeri ne zengini toki blokları var sadece
brezilya açıkladı gelecek aşının koruma oranı yüzde elli imiş naberrrrrrGeliyor, çıkıyor yola.
içimi kararttın .anladık oradan bile ev alamayacak kadar fakirleşmişizSen eskide kalmışsın cınım, eskiden uygundu.
Şimdi bir bak bakalım...
Sall gitsin ya arabanın koltuğu senden kıymetli miAy sorma , dünya varmış
yok yok dediğin marketler de o civarda kesinlikle doğru hedefteyimm.Ara dur anacım, yanlış yoldasın ondan ses etmiyorum
Sıcak soğuk yapayım ben sana, soğukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?