- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Açıklamadı ki, ek süre istediler faz 3 ün son hali için.brezilya açıkladı gelecek aşının koruma oranı yüzde elli imiş naberrrrrr
sen bizim hadibea yı keçinle karıştırdın galiba .sal gitsin ne demek yahuuuSall gitsin ya arabanın koltuğu senden kıymetli mi
Oraya da mı açılmış?yok yok dediğin marketler de o civarda kesinlikle doğru hedefteyimm.
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.hadibea sendeyim 2 aya aşı içinAçıklamadı ki, ek süre istediler faz 3 ün son hali için.
Ben izledim, okudum ve çin aşısına güveniyorum arkadaş.
Geleneksel yöntemle yapılan aşı, diğeri rna aşısı imiş.
Bende aynı düşüncedeyim ya birde sonuçta bizde faz çalışmaları yaptık dıye biliyorum. Birde bunların kontrolu vs var sağlık bakanlığı kontrolunu şuyunu buyunu yapmadan aşı yapmaz. Sadece bu aşı değil her aşıda vs belli şeylerden geçiyor.Açıklamadı ki, ek süre istediler faz 3 ün son hali için.
Ben izledim, okudum ve çin aşısına güveniyorum arkadaş.
Geleneksel yöntemle yapılan aşı, diğeri rna aşısı imiş.
Bbabamlae daha dar gelirli demek kiyapracık dar gelirli yeri ne zengini toki blokları var sadece
Ciddiyim, alman aşısı için güncelleme gelmesi mümkün olabilir mutasyondan sonra ama geleneksel aşıda bu sıkıntı yok.kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.hadibea sendeyim 2 aya aşı için
Sanki bir üç yıl daha kurtulamayizCovid den kal geldi bana.. Allahım tamamen yok olup gitse
Böbreklerimi zarar görsünsen bizim hadibea yı keçinle karıştırdın galiba .sal gitsin ne demek yahuuu
ben her yere dikkat etmem de ondan .hayatım hep ev market okul arkadaş evi gordion param olursa da incekte kahvaltıda geçer.arada bir de akdereye giderim akraba ziyaretine onla da ikea .öyle cafe lokanta kültürüm yok bedava davet yoksa.ama köroğlu işkembecisine çok gittimOraya da mı açılmış?
Aaa dur bakiiim yarın çıkarsam oraya gideyim.
Sen konutkent içini neden hiç bilmiyorsun, bana da o enteresan geliyor
Haberlere çıkarım delirdi diye izlersiniz beni fox tv deSanki bir üç yıl daha kurtulamayiz
iyi de yapracıktan ötesi hep taş toprak dağ.daha nereye gidelim ev sahibi olmak için.mağaralar kaldı geriye sadeceBbabamlae daha dar gelirli demek ki
Bugün açıklanan verilere göre bizim ülkede koruma oranı yüzde 91 küsür.Bende aynı düşüncedeyim ya birde sonuçta bizde faz çalışmaları yaptık dıye biliyorum. Birde bunların kontrolu vs var sağlık bakanlığı kontrolunu şuyunu buyunu yapmadan aşı yapmaz. Sadece bu aşı değil her aşıda vs belli şeylerden geçiyor.
Ben çağdaş diye mesela oradaki, alacaatlıdaki çağdaştan bahsederimben her yere dikkat etmem de ondan .hayatım hep ev market okul arkadaş evi gordion param olursa da incekte kahvaltıda geçer.arada bir de akdereye giderim akraba ziyaretine onla da ikea .öyle cafe lokanta kültürüm yok bedava davet yoksa.ama köroğlu işkembecisine çok gittim
hala her yazılana denilene inananlar var mı diyordum.e varmış sennnnnnBugün açıklanan verilere göre bizim ülkede koruma oranı yüzde 91 küsür.
İyi bir oran, sağlık çalışanlarının da deney grubunda olduğu düşünülürse ve aşı olup da covid olan 3 kişinin de sağlık çalışanı olduğu ve hiçbir ağır semptom göstermeden, nezle gibi atlattıkları söyleniyor, eğer doğru ise aşı işe yarıyordur.
Hiçbir aşı zaten yüzde yüz koruma sağlayamaz ama hastalığı en hafif düzeyde yaşatır.
Bu bile yeterli bence pandemi için.
o çağdaş nereee senin eve nereee detttttttt.Ben çağdaş diye mesela oradaki, alacaatlıdaki çağdaştan bahsederim
allah başımızdan eksik etmesinnMahsur yavaş tan memnun musunuz peki?
Hey yavrum hey, sonra turkuaz ve çankaya üni arkası muhteşem siteler başlıyor, ondan sonra hobi bahçeleri başlıyor temelli bitimine kadar sonra zaten polatlı.iyi de yapracıktan ötesi hep taş toprak dağ.daha nereye gidelim ev sahibi olmak için.mağaralar kaldı geriye sadece
Birde o kadar doktor şu bu aşı yaptı kendine bu da bana kötü geliyor neden dersen düşünsene bilimsel bir aşı var ortada çinli olsun şu bu olsun sonuçta bilim adamları yapıyor ee kontrollerden geçmiş ama güvenli olduğunu göstermek için yine doktorlar tv ye çıkıp insanlara bakın aşı zararsız vs dıye gösteriyor o kadar kötü bir durum kiBugün açıklanan verilere göre bizim ülkede koruma oranı yüzde 91 küsür.
İyi bir oran, sağlık çalışanlarının da deney grubunda olduğu düşünülürse ve aşı olup da covid olan 3 kişinin de sağlık çalışanı olduğu ve hiçbir ağır semptom göstermeden, nezle gibi atlattıkları söyleniyor, eğer doğru ise aşı işe yarıyordur.
Hiçbir aşı zaten yüzde yüz koruma sağlayamaz ama hastalığı en hafif düzeyde yaşatır.
Bu bile yeterli bence pandemi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?