- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Takip ediyorum gösterildiği gibi ise adam baya calısıyor masallah.allah başımızdan eksik etmesinn
Bacım sen burada oturduğuna emin misino çağdaş nereee senin eve nereee detttttttt.
bezci demek sen demek zatennnHey yavrum hey, sonra turkuaz ve çankaya üni arkası muhteşem siteler başlıyor, ondan sonra hobi bahçeleri başlıyor temelli bitimine kadar sonra zaten polatlı.
Çok uzak kalmışsın meselelere, hatta bezci avrupanın en büyük outlet avm sini yapacakmış, çevirdi bile arsayı.
O beğenmediğin yerlerde fiyat ikiye katlandı, hele bir başlasa ancak önünden geçeriz zaten.
Anam yoksa sen emlak falan mısın? Hımm zenginlik ordan geliyor demekHey yavrum hey, sonra turkuaz ve çankaya üni arkası muhteşem siteler başlıyor, ondan sonra hobi bahçeleri başlıyor temelli bitimine kadar sonra zaten polatlı.
Çok uzak kalmışsın meselelere, hatta bezci avrupanın en büyük outlet avm sini yapacakmış, çevirdi bile arsayı.
O beğenmediğin yerlerde fiyat ikiye katlandı, hele bir başlasa ancak önünden geçeriz zaten.
Kız o kozmik odaBacım sen burada oturduğuna emin misin
Çağdaşı bilmiyorsun, park caddesi alacaatlı bilmiyorsun, ara bölgeler yok, anca okuldan ileri geri
İleri geri yok işte, orada iki bölge var ya plazalar ya fatih sultan.
Çin’in üstüne attılar virüsü, olan o oldu.Birde o kadar doktor şu bu aşı yaptı kendine bu da bana kötü geliyor neden dersen düşünsene bilimsel bir aşı var ortada çinli olsun şu bu olsun sonuçta bilim adamları yapıyor ee kontrollerden geçmiş ama güvenli olduğunu göstermek için yine doktorlar tv ye çıkıp insanlara bakın aşı zararsız vs dıye gösteriyor o kadar kötü bir durum ki
park caddesini kim bilmez .alacaatlıyıda biliyorum ama işim olmuyor taa oralarda eskiden ankagross agiderdik artık pahalı gitmiyoruz.biz biryaşamkentte ki çağdaş bir de vatan bilgisayarın yanındakine gideriz hatta bugün oradaydıkBacım sen burada oturduğuna emin misin
Çağdaşı bilmiyorsun, park caddesi alacaatlı bilmiyorsun, ara bölgeler yok, anca okuldan ileri geri
İleri geri yok işte, orada iki bölge var ya plazalar ya fatih sultan.
7 24 hürriyet emlaktayım ben, hobim sürekli ev bakmak piyasa tutmak, kocamda da aynısı araba için var .Anam yoksa sen emlak falan mısın? Hımm zenginlik ordan geliyor demek
Bı ara da gdolu degıl bız de yıyoruz dıyerek akranda tavuk yıyen bırılerı mı vardı?Birde o kadar doktor şu bu aşı yaptı kendine bu da bana kötü geliyor neden dersen düşünsene bilimsel bir aşı var ortada çinli olsun şu bu olsun sonuçta bilim adamları yapıyor ee kontrollerden geçmiş ama güvenli olduğunu göstermek için yine doktorlar tv ye çıkıp insanlara bakın aşı zararsız vs dıye gösteriyor o kadar kötü bir durum ki
Bu virüs baya seneler önce belli bilim adamları mıydı doktor muydu hatırlamıyorum havaalanında yakalanmıştı. Kanıtlı belgeli sunmuşlardı.Çin’in üstüne attılar virüsü, olan o oldu.
Ben ona da inanmıyorum artık, kasım sonunda italya’da bir hastada olduğu kesinleşti, kaynak artık belirsiz ki covid zaten 2012 senesinde yine görülmüş.
Tek ilgilendiğim nokta bugünkü açıklamada alerjenik tepki gösteren gönüllü idi, acaba neye gösterdiği açıklanacak mı, o konuda meraktayım.
dettt asıl dutluk zamanı benim öğrenci olduğum zamanlardı.sen daha yeni sayılırsın7 24 hürriyet emlaktayım ben, hobim sürekli ev bakmak piyasa tutmak, kocamda da aynısı araba için var .
Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı
Bir de bahsettiğimiz bölgelerde 2000 den sonra yapılaşma oldu ve zaten ilk günlerden beri burada yaşıyorum, dutluktu diyebilecek kıvamdayım
2005 te yaşamkente taşındık biz yavru.dettt asıl dutluk zamanı benim öğrenci olduğum zamanlardı.sen daha yeni sayılırsın
97 yılında ben de buralardaydım heyyt yavrum heyttt2005 te yaşamkente taşındık biz yavru.
Konutkentteki ev ise 97 yılında.
Var mıydı kız agjkkkBı ara da gdolu degıl bız de yıyoruz dıyerek akranda tavuk yıyen bırılerı mı vardı?
Var zaten, şuan ülke hatırlamıyorum ama Hindistan olabilir, 3 kişide ölüm vakası ile sonuçlandı.Bu virüs baya seneler önce belli bilim adamları mıydı doktor muydu hatırlamıyorum havaalanında yakalanmıştı. Kanıtlı belgeli sunmuşlardı.
Taa dediğine göre bayağı uzaktasınpark caddesini kim bilmez .alacaatlıyıda biliyorum ama işim olmuyor taa oralarda eskiden ankagross agiderdik artık pahalı gitmiyoruz.biz biryaşamkentte ki çağdaş bir de vatan bilgisayarın yanındakine gideriz hatta bugün oradaydıkbeniyi araba kullanamıyorum dedim ya.eşimle gidiyorum nasılsa götüren var diyede heryeri incelemiyorum senin gibi fıldır fıldır
Dövüşmen guzum herkeşe yer vardettt asıl dutluk zamanı benim öğrenci olduğum zamanlardı.sen daha yeni sayılırsın
Artık silahlar biyolojik silaha dönüştü. Allah sonumuzu hayır etsinVar zaten, şuan ülke hatırlamıyorum ama Hindistan olabilir, 3 kişide ölüm vakası ile sonuçlandı.
Covid 19 denme sebebi bu, yeni değil ama sürüm güncellemesi gibi mutasyonu mevcut.
Hafızama da pek güvenemiyorum acıkcasıVar mıydı kız agjkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?