- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.121
Seni mi kıracam, al sana ayak.10 dakikadan ne olur kim bilir kaç yılında attın o sayılmazzzz.eyyy filmdelisini grenler deyiverin bakemmmmm güzel miii saçı ne renk sivilceleri var mıııı?en önemlisi ayaklarını gören oldu muuuuu?
Banada atmadı
Çok güzeller massallah , 37 numaramı ?Seni mi kıracam, al sana ayak.
Atmadı demezsin artık
Vallahi benim ayağım, futbolcu falan sanma böyle kocaman ne yapalım
hahhh şöyleeee aferimmm film.ayaktan başladık gerisi gelir arkadaşlarrrrrSeni mi kıracam, al sana ayak.
Atmadı demezsin artık
Vallahi benim ayağım, futbolcu falan sanma böyle kocaman ne yapalım
Bacım ben sana foto attım mıBeni begenıyor demek
Kimse beni sevmiyor , bi ayak fotosu bile atan yokBeni begenıyor demek
çorap yün kaliteli bir markaya benziyorrr.sanırım sen zenginsinnnnAyak fetişisti çıktılar
Gerçi benim ayağı kim napsın, anca gözünü kapatır ayak seven
Bim marka şekerim, kıskanma senin de olurçorap yün kaliteli bir markaya benziyorrr.sanırım sen zenginsinnnn
Ey allahım kadının aklı parayla çalışıyorçorap yün kaliteli bir markaya benziyorrr.sanırım sen zenginsinnnn
İncelemiş bir de ya sormaEy allahım kadının aklı parayla çalışıyor
Hayır atmadın film özel konuşmamız da hic olmadı H Heytttt be uykularını kacırmak için dedimBacım ben sana foto attım mı
Beni de şüpheye düşürdün şimdi...
önemli olan bu iştebu aşı ne işe yarayacak şimdi?
yani korona bitecekmi yoksa verem gibi kizamik gibi öldürmeyen bir hastalik olarak hep var mi olacak?
maskeleri çıkartabilecekmiyiz?
normal hayatimiza donebilecekmiyiz
erkeksen çıkkk karşımaa yarın yaşamkent migrosun önünde bekliyorummmmmmBim marka şekerim, kıskanma senin de olur
Valla şüpheye düştüm bir an, kusura bakma oyunu bozdum ama pot kırmayayım dedim.
Dost basa düsman ayağa hatta markaya bakarmışİncelemiş bir de ya sorma
Alshsjskdk
aman sen de atma bu filme çatlasınnn çatır çatırrrrrr
Yo yo H Heytttt be cin gibi anlamiştir zaten atmadıgnı. Daha önceleri konusmuyorduk niye bana atasın da ceyceye degılValla şüpheye düştüm bir an, kusura bakma oyunu bozdum ama pot kırmayayım dedim.
resimde ayaktan başka ne var?nereye bakacaktımm ayolllDost basa düsman ayağa hatta markaya bakarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?