- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.305
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.081
hem otel hem devremülk evetdevremülk gibi bir şey ozaman, kizilcahamam daki otellerde güzel
yok anam ne kardesi ben cocuk mocuk yapmamHamile kalmadan git bari .
Denize kardeş istiyoruz
Deniz tüm termalleri de biliyosun bakıyırum da hııdevremülk gibi bir şey ozaman, kizilcahamam daki otellerde güzel
Üzdüyok anam ne kardesi ben cocuk mocuk yapmam
45 e kadar yolun var ondan sonra yapmaa.bizim okulda bir kadın var 48 de anne olmuş çocuğaa koşşş babannen seni almaya gelmişş diyorduuu diğer çocuklarrryok anam ne kardesi ben cocuk mocuk yapmam
fakirim dediysek kocadan fakiriz beybisi anadan değilDeniz tüm termalleri de biliyosun bakıyırum da hıı
ne sacma nasil bir cocuk yetistirme tarzi var insanlarin anlamiyorum ki.45 e kadar yolun var ondan sonra yapmaa.bizim okulda bir kadın var 48 de anne olmuş çocuğaa koşşş babannen seni almaya gelmişş diyorduuu diğer çocuklarrr
Anneni biliyoz H Heytttt be sag olsunfakirim dediysek kocadan fakiriz beybisi anadan değil
annesi ultra zengin tühhh ben dikmende otururken tanışaydık iyiydi fırsatı kaçırdımmmm
Abisi de varmış ne güzelannesi ultra zengin tühhh ben dikmende otururken tanışaydık iyiydi fırsatı kaçırdımmmm
Kısmet bu işler bi termalde denk gelirsiniz illakiannesi ultra zengin tühhh ben dikmende otururken tanışaydık iyiydi fırsatı kaçırdımmmm
Abisi de varmış ne güzel
Lan jadi biz neyse de sen taze evlisin
ilk iş sivas çermik e gideceğim oraya kesin gelirrrrKısmet bu işler bi termalde denk gelirsiniz illaki
Ama tehlikeli diyorlar . Hem zaten 48 yaşından sonrada bebekle uğraşılmıyor açıkçası45 e kadar yolun var ondan sonra yapmaa.bizim okulda bir kadın var 48 de anne olmuş çocuğaa koşşş babannen seni almaya gelmişş diyorduuu diğer çocuklarrr
laylonçorap bu film delisi herkese resmini atmış sana da attı mı?bir bana atmadıııı
abisinden banane yahuuuu evli barklı kadınımmm.Ceycey için dediiiiim .daha önce tanissaydim keşke dedi ya abisi de varmıştı ne güzel diye onu cevapladım @LaylonCorap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?