- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.941
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.201
Kendın yap bebeim ya zaten ben hıc hijyenik bulmuyırum alısınca cook kolayPandemiden önce pedikür yaptırıyordum şimdi her yerim gibi bakımsız onlarda
alalıö kiloları yarasın bende yedım yemekYemekte utanmam , yagda olsun valla biraz ihtiyacım var
laylon versin bunun cevabini ikimizide gördü @LaylonCorap bu kadin film ve bana cirkin dedianlladıkkkk ikiniz de çirkinsinizzz bu kadar ikna etmeye çalışmayınn bizi artıkkkk
benimkiler doğuştan pedikürlüüüüü.ama saçlarım tüyyy gibi bebek saç onları sevmiyorummmmKendın yap bebeim ya zaten ben hıc hijyenik bulmuyırum alısınca cook kolay
Haklısın aslında oturduğun yerden dahi yapabilirsin . Ah su tembellikKendın yap bebeim ya zaten ben hıc hijyenik bulmuyırum alısınca cook kolay
Var tabisi, içi polarlı dışı ince tüylü falan.boyle tayt gibi polar esofman altlarimi var
ben bildigin termal içlikle geziyorum evde
yazık degılöı sosısleye gıt ye bacım . ha yaziktir3 gecedir kendimi tutuyorum sosisli yememek için, yapma bana bunu.
Acıktım deme nolur...
Denizz filmi görmedim gardaşımm ceyceye trol yaptım bacımm seni gordum ve cok güzelsin anemon gıbısın
meslek geregi zibilyon tane ayak gordum,hic dogustan pedikurlu gormedimbenimkiler doğuştan pedikürlüüüüü.ama saçlarım tüyyy gibi bebek saç onları sevmiyorummmm
Dünyaya senin gibi şanslı doğmak vardıbenimkiler doğuştan pedikürlüüüüü.ama saçlarım tüyyy gibi bebek saç onları sevmiyorummmm
en güzel biziz laylonnnnDenizz filmi görmedim gardaşımm ceyceye trol yaptım bacımm seni gordum ve cok güzelsin anemon gıbısın
Benım de hep cansız ve az olanı da bu sene dokuldubenimkiler doğuştan pedikürlüüüüü.ama saçlarım tüyyy gibi bebek saç onları sevmiyorummmm
bende aralikli oruc diyeti yapiyorum ve siz burda kac gundur sosis diyosunuz3 gecedir kendimi tutuyorum sosisli yememek için, yapma bana bunu.
Acıktım deme nolur...
Offff getirme gaza.yazık degılöı sosısleye gıt ye bacım . ha yaziktir
yok işteeee her akşam kremler yatarımmm .ama saçlarıma ne yaptıysam kalınlaşmadı teliii .meslek geregi zibilyon tane ayak gordum,hic dogustan pedikurlu gormedim
hic biseyin yoksa ya topukta catlak vardir, ayak bas parmaginda ezilme
attirma şimdi bana resimen güzel biziz laylonnnn
Nasıl bir diyet ? Bizde isterizbende aralikli oruc diyeti yapiyorum ve siz burda kac gundur sosis diyosunuz
Ceyceyle tanısmadın da ondanmeslek geregi zibilyon tane ayak gordum,hic dogustan pedikurlu gormedim
hic biseyin yoksa ya topukta catlak vardir, ayak bas parmaginda ezilme
bugun sımart yarin uy kurallaraOffff getirme gaza.
Tabii 50 kilosun ye dersin, ben de geçen haftaya kadar bu cüssemle yerdim yani utanmadan
Gerçi bugün aşırı yoruldum, iğrenç bir gün geçirdim, kendimi şımartabilirim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?