- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.941
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.221
Kirpiklerrattirma şimdi bana resim
özguvenime bak ya nasilda tavan
O oruca kesinlikle inanmıyorum.bende aralikli oruc diyeti yapiyorum ve siz burda kac gundur sosis diyosunuz
bana nerden aldigini yazarmisinVar tabisi, içi polarlı dışı ince tüylü falan.
Lastikli şeyleri bana soracaksın bacım, düğme olayını hamilelikle kapattım ben.
Yok deniz bak cidden Ceycey gibi benimde ayaklarım ellerim tirnaklarm hiç manikür pedikür görmedimeslek geregi zibilyon tane ayak gordum,hic dogustan pedikurlu gormedim
hic biseyin yoksa ya topukta catlak vardir, ayak bas parmaginda ezilme
Benim sacım cok dokuluyordu ama asırı derece. Ben cok alıyordum. bırgun sıfıra vurdumyok işteeee her akşam kremler yatarımmm .ama saçlarıma ne yaptıysam kalınlaşmadı teliii .
Valla trendyoldan alıyorum, marketlerden, pentiden alıyorum öyle şeyleri.bana nerden aldigini yazarmisin
senin bunye ona kurulu, mesela cok su icen zayif olur derler ben gobegimde damacanayla geziyorumO oruca kesinlikle inanmıyorum.
Benim hayatım aralıklı oruç.
Bak bugün yine sadece akşam yedim, mücver ve peynir zeytin yedim.
Mücveri yağsız tavada yaptım, nerede zayıflık???
yok artıkkk .ameliyatımda bile kesmedi doktor niye sıfıra vurayım ayoolll saçlarımıııı daha sarıya döndüreceğimm lazımlar banaaaaBenim sacım cok dokuluyordu ama asırı derece. Ben cok alıyordum. bırgun sıfıra vurdum
etsiz tirnak ok. ama komple ayak pedikurlu cok zor cunku vucut zamanla catlar topuklar o yuke dayanamaz vsYok deniz bak cidden Ceycey gibi benimde ayaklarım ellerim tirnaklarm hiç manikür pedikür görmedi
Ama saçlarım benimde çok cansız tüy gibiler
Saç konusunda mütevazi olamayacağımYok deniz bak cidden Ceycey gibi benimde ayaklarım ellerim tirnaklarm hiç manikür pedikür görmedi
Ama saçlarım benimde çok cansız tüy gibiler
kız benım dıpler gozukuyordu asırı dokuluyorlardı zaten sıkıntıda olmadı vurdum sıfıra oyyok artıkkk .ameliyatımda bile kesmedi doktor niye sıfıra vurayım ayoolll saçlarımıııı daha sarıya döndüreceğimm lazımlar banaaaa
tamam tesekkur ederimValla trendyoldan alıyorum, marketlerden, pentiden alıyorum öyle şeyleri.
Bebeler uyumasa odaya girer markalarına bakarım ama aklımda, yazacağım sana.
Ayak maskesi yapıyorum bak .onu inkar edemem .etsiz tirnak ok. ama komple ayak pedikurlu cok zor cunku vucut zamanla catlar topuklar o yuke dayanamaz vs
Ohh rahatlamışsındır.Benim sacım cok dokuluyordu ama asırı derece. Ben cok alıyordum. bırgun sıfıra vurdum
çalışan kadınlar için.zorunlu ve ben prensesler gibi ev de oturuyoruz niye çatlasınn topuklarımızzzetsiz tirnak ok. ama komple ayak pedikurlu cok zor cunku vucut zamanla catlar topuklar o yuke dayanamaz vs
kımse goröedıgı ıcın sıkıntı olmadıOhh rahatlamışsındır.
Cesaretim olsa yaparım ben de imrenirim o özgüvene.
Aferin bacım.
Prenses derken?o
çalışan kadınlar için.zorunlu ve ben prensesler gibi ev de oturuyoruz niye çatlasınn topuklarımızzz
Kendin görüyorsun, en önemlisi o değil mi?kımse goröedıgı ıcın sıkıntı olmadı
bunye bunye anatomik olarak yani .ayaklarin evde yururken bile 68 kiloyu taşıyor bugun degilsede yarin o topuk catlaro
çalışan kadınlar için.zorunlu ve ben prensesler gibi ev de oturuyoruz niye çatlasınn topuklarımızzz
o şehir efsanesi.öyle olsa bacak kol tüylerini devamlı traş edenler orman ayısına benzerdi kısa zamandaKendin görüyorsun, en önemlisi o değil mi?
Yaptığımız şeyler başkası için değil ki bacım, gürleşme oldu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?