- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.141
cok meraklı galıba gorevlıbu gün apartman görevlimiz markete giderken bana demez mi yenge arabanı hiç kullanmıyorsunnnn sen son aylardaaa.bend e hemmennnn cevabı yapıştırdımmmkullanmalık aracımız değil.otoparkı renklendirsin diye almıştımmm.duruveriyor işte bir köşede ha ha ha.adam ce vap bile veremediiiiii
adam haklı aslında.hep eşim götürüyor sağa sola beni.kendi arabammm aynı yerde çakılı duruyorrr.park yerini arada değiştireyim inip .göze batmayayımmmmmcok meraklı galıba gorevlı
her sabah gıt degıstır... olmazsaadam haklı aslında.hep eşim götürüyor sağa sola beni.kendi arabammm aynı yerde çakılı duruyorrr.park yerini arada değiştireyim inip .göze batmayayımmmmm
Uyumak haram oldu... Stresten eriyeceğim az kaldı ben buralardayımKıZlar benim kız film açtı beraber izlemek istiyor . Size iyi sohbetler daha sonra burda olursanız yazarım
sana ne oldu yaaa son zamanlarda.menapoza girdin desem yaşın tutmuyorrrr.bir depresyon bir sinir bir evhammmmmmmUyumak haram oldu... Stresten eriyeceğim az kaldı ben buralardayım
Aybush cıttten bişeylermı içiyorsun senUyumak haram oldu... Stresten eriyeceğim az kaldı ben buralardayım
Elon Musk yüzünden Allah onu ıslah etsin....sana ne oldu yaaa son zamanlarda.menapoza girdin desem yaşın tutmuyorrrr.bir depresyon bir sinir bir evhammmmmmm
Rabbime bin şükür iyiyimbu aralar iyi degıl sın bişey mı oldu ... hayatında yolunda olmayan seylermı oldu
o kım soyle ayar verelim hemenElon Musk yüzünden Allah onu ıslah etsin....
bitcoinden zarar mı ettin?Elon Musk yüzünden Allah onu ıslah etsin....
Adam bizim 7 sülalemizi parayla Felç edero kım soyle ayar verelim hemen
borsa oyna daha güvenliAdam bizim 7 sülalemizi parayla Felç eder
Yok canım bende bitcoinbitcoinden zarar mı ettin?
kedi fare gibi küçük yatırımcıyla oynuyor.onun için o paralar bir hiçç servetinin yanındaaa.yükseldiğinde elden çıkarmış bile olabilir elon amcaaaYok canım bende bitcoinbnb var çok güzel kadar yaparken saçma sapan Twit atmış dengeler alt üst
Onun yalanına salak insanlar kanıyor... Dalga geçiyorlar artıkkedi fare gibi küçük yatırımcıyla oynuyor.onun için o paralar bir hiçç servetinin yanındaaa.yükseldiğinde elden çıkarmış bile olabilir elon amcaaa
borsa kripto para .ama ben altıncıyımm zarar da etsem almaya devammmmmsız borsadanmı bahsediyorsunuz
bende altinciyimborsa kripto para .ama ben altıncıyımm zarar da etsem almaya devammmmm
Zarar etmezsin balinalar düşürüyor düşürebildiği kadar sonra fiyatları fırlatacaklar.borsa kripto para .ama ben altıncıyımm zarar da etsem almaya devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?