- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.121
Sıcaklıgı alır diye gazozBi gazozla kandıramazsın bizi. Biz caffelatte içen sosyetik kadınlarız
fakirimmm uleynnnnn savulunnnn diye bağırmak istiyorum bir filmdeTürk sineması izleyince oyle demiyordun
Ne sıcağı ayol hava eksilerdeSıcaklıgı alır diye gazoz
coşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkkbu adamı ılk ve sonkez izledim ve ogun gazoz ıcmedım kantınden
Ben ve unutmakdetttttttttt.+18 le alakası yohhhh yazdığımınnnnn.çabukkk unuttt unutttttt hımmm hommmmmm unutttttttt.
Iyyy meymenetsiz herifcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk
sus sus haturlatma hele kucuk emrahın flımlerıcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk
Onun tipi daha korkunc ben daha masumumcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk
seni bir hipnoz ederimmm adının nuri olduğunu bile unutursunnn ben harry potter im artıkım diye dolanırsın sitedeeeBen ve unutmak
Onun o kasları beni deli ediyorsus sus haturlatma hele kucuk emrahın flımlerı
doğruuu o pekk bi çirkindiiiiiOnun tipi daha korkunc ben daha masumum
O kadar iyi mi üflüyorsunseni bir hipnoz ederimmm adının nuri olduğunu bile unutursunnn ben harry potter im artıkım diye dolanırsın sitedeee
üflemem mi mahalllede adım derin üfürükçüüüüüüü ceycey hocaaaaaaa.üfffff püffffff dedim miiii yer yerinden oynuyorrrrr.her derde devayımm .altını çok severimmmmmmmm.gelirken getir evladımmmmmmO kadar iyi mi üflüyorsun
çocuklar herşeyden önemliiiiKıZlar benim kız film açtı beraber izlemek istiyor . Size iyi sohbetler daha sonra burda olursanız yazarım
Allahım bu cocuk benı delirtiyorboynu bükükler
sadece kaslarımı o durusu bıle benı cıldırtıyorOnun o kasları beni deli ediyor
o da cimrinin kralıymışşş aynı senin gibi poloooAllahım bu cocuk benı delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?