- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.561
Dolaş aman dikkat et bilinmedik yerlere.gitmeOyle dolanıyorum keşfe ciktim tatlim.
Garfieldda sokak kedileri vardı ya
Ben 14 yıllığım bu ara banlanasim var psikolojim çok musait bu ara banlanmayalily86 o 10 yıldır banlanmamıs. Hadi kızlar lilyi banlama kampanyasına başlayalım . Çok fena kıskandım şimdi
Rica ediyorum bu işi bensiz yapBen 14 yıllığım bu ara banlanasim var psikolojim çok musait bu ara banlanmaya
Ben daha iki gün önce ban yemiş mahpustan cıkmış biri olarak şaşırdımHem de nasıl ciddiymiş
Korona olmasa elini öperdim
Gel beraber yapalım tek basina tadı çıkmazRica ediyorum bu işi bensiz yap
Cidden mi ? Hiç mi ban yemedin 14 yıl boyunca ?Ben 14 yıllığım bu ara banlanasim var psikolojim çok musait bu ara banlanmaya
Benim.de annem hic sevmezdi ben lise bitene kadar is yapmadım sagolsun annem ve babam okul oncelikli dediler hep ama ne zaman lise bitti ben el koydum ev islerine çünkü annem evin kizi ben annesi gibiydim ama yoruldum artik 8 senedir de yalnız yaşıyorum sıkılıyorum herseyden mesela bugun balkonu yikayayim.dedim 1 saat uğraştım giderden bocekler cikti bocegi hallettim gider tikali su gitmiyor falan hala tam temizlenmis degil o 1 saatin sonunda belim tutuldu hala geçmediBen oldum olası çok uzağım ev işlerine
Anacım sağ olsun hiç iş yaptırmamıştı
Evlenince başladım sektöre
Eşim beğenmiyor kendi yapıyor çoğu zaman
Evet onu dedim zaten 10 senedir uyeyim banlanmadim diye2011 üyelik hemen baktım 10 yıldır ban yokmu Ciddi misin
Bilmiyorum ama saygı duydumBen daha iki gün önce ban yemiş mahpustan cıkmış biri olarak şaşırdım
Nasıl 10 yıl durmuş kazen bence özel bir ödül madalya vermeli arkadaşa
Aaaa sende eskisin baya sende mi ban yok ben şoklardayımBen 14 yıllığım bu ara banlanasim var psikolojim çok musait bu ara banlanmaya
Sanırım mune bize gıcık bi kere , nerde görse bak sivrisinekler damlamış yine der gibi basıyor hemen banıBen daha iki gün önce ban yemiş mahpustan cıkmış biri olarak şaşırdım
Nasıl 10 yıl durmuş kazen bence özel bir ödül madalya vermeli arkadaşa
Oysa biz minnoş minnos yorum yapıyoruz niye ban alıyoruz kiBilmiyorum ama saygı duydum
Ben artık gidince 5 gün dönemediğim evredeyim
Liseden üniversiteye kaçmadın mıBenim.de annem hic sevmezdi ben lise bitene kadar is yapmadım sagolsun annem ve babam okul oncelikli dediler hep ama ne zaman lise bitti ben el koydum ev islerine
Ben gelemem annem izin vermiyorGel beraber yapalım tek basina tadı çıkmazmapus daminda
Aaaa topiğim hortlamış
Polemik, üslup filan benim hepOysa biz minnoş minnos yorum yapıyoruz niye ban alıyoruz ki
+1Rica ediyorum bu işi bensiz yap
Yemedim canim ama son yıllarda aktif kullanmadım yeniden geri döndüm kkyaCidden mi ? Hiç mi ban yemedin 14 yıl boyunca ?
Aaaa sende eskisin baya sende mi ban yok ben şoklardayım
En yeni benim bende.niye ban çok oy ben ölem
Beni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum vallaOysa biz minnoş minnos yorum yapıyoruz niye ban alıyoruz ki
Yaa ben bi kere sadece hiç anlamadım niye banlandığımıBeni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum valla
Hahahhah şu albay torunu beni götürdü en sonPolemik, üslup filan benim hep
Adeta terbiyesizim sanırım
Sen niye gidiyorsun bilemedim
Senin de polemiktir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?