- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.581
Hosgeldin ozaman . Bol bol banlanıp hayatın damgasını Yemen dileğiyleYemedim canim ama son yıllarda aktif kullanmadım yeniden geri döndüm kkya
Bir kere hakaretten banlanmadımya bınca sene. Yanarım yanarım ona yanarımmmPolemik, üslup filan benim hep
Adeta terbiyesizim sanırım
Sen niye gidiyorsun bilemedim
Senin de polemiktir herhalde
Hosbuldum canim teşekkür ediyorum bol bol banlanmayaHosgeldin ozaman . Bol bol banlanıp hayatın damgasını Yemen dileğiyle
O ara ben meşgulmüşümHahahhah şu albay torunu beni götürdü en son
Üslup hakaret sayılır mı?Bir kere hakaretten banlanmadımya bınca sene. Yanarım yanarım ona yanarımmm
Kim şikayet ediyor lan bizi . Cesareti olan çıksın karışmaBir kere hakaretten banlanmadımya bınca sene. Yanarım yanarım ona yanarımmm
Bazen aklıma kötülük geliyorKim şikayet ediyor lan bizi . Cesareti olan çıksın karışma
Ceyceycim valla dün gecede korktum ha sabah bir mesajla karşılaşırım gibi geldi ama olmadiBeni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum valla
Ne yani ben şimdi kimi şikayet edersem o banlanıyor mu ?Beni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum valla
14 senede 477 mesaja banlanmamak normal benim 10 binleri geçti mesaj sayimBen 14 yıllığım bu ara banlanasim var psikolojim çok musait bu ara banlanmaya
ben şu sana ırkçı diyeni şikayet ettim ama cevap olarak ama hadibe a da aynısını yaptı diye cevap geldi ha ha haKim şikayet ediyor lan bizi . Cesareti olan çıksın karışma
Banlanırsam senden bilirim. Kızlar şahitsinizBazen aklıma kötülük geliyor
Mesela diğer konuda biraz geyik yaptık ya
Beni sen şikayet ediyormuşsun veya ben seni
Kimden cevap geldi ? Mune mi yazdı ?ben şu sana ırkçı diyeni şikayet ettim ama cevap olarak ama hadibe a da aynısını yaptı diye cevap geldi ha ha ha
Sen gidersen ben de giderimBanlanırsam senden bilirim. Kızlar şahitsiniz
Canim bizim sayıları konuları hep silmişler. 2014 te mi ne sifirlandik neden bilmiyorum yoksa 2 sene resmen 7x16 saat falan konuşuyorduk14 senede 477 mesaja banlanmamak normal benim 10 binleri geçti mesaj sayim
Korona var ben evime baskasini sokmam normalde de pek misafir kabul etmezdim simdi hiç kimseyi buyur etmiyorum gerci o kadar usta vs girdi ev sahibinin saçmalığı yuzunden şükür bisey kapmadimLiseden üniversiteye kaçmadın mı
Nasıl yakalandın o arada ev işlerine
Hiç sonu gelmiyor zaten ev işlerinin
Ne kadar geç başlasan o kadar iyi
Yarım günlüğüne yardımcu filan al bence
BBoşverartık
Ben gelemem annem izin vermiyor
heeeeeeKimden cevap geldi ? Mune mi yazdı ?
Diil ama bende haftaya TürkiyeyimSen gidersen ben de giderim
Üstelik sen isveçte geçireceksin ben türkiyede
Sence adil mi?
O zaman #direnlily86Korona var ben evime baskasini sokmam normalde de pek misafir kabul etmezdim simdi hiç kimseyi buyur etmiyorum gerci o kadar usta vs girdi ev sahibinin saçmalığı yuzunden şükür bisey kapmadim
Türkiyedeyken şikayet ederim bariDiil ama bende haftaya Türkiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?