geyik bizim işimiz

Canim bizim sayıları konuları hep silmişler. 2014 te mi ne sifirlandik neden bilmiyorum yoksa 2 sene resmen 7x16 saat falan konuşuyorduk
Banlar sıfırlandı dendi ama ben niye sıfırı görmüyorum anlamdım iki gün gittim ya iki gün iki gün

ben de 16 ay oldu kimseye gitmedim evime de kabul etmedim.1 aydır açılım yaptım avm lere gidiyorum.ondan önce sadece market bir de arabayla Ankara turuydu hayatım
Ben artık çok temiz olduğuma inandığım zamanlar annemlere gidiyorum
Ama evden çalıştığım için bayağı emin olabiliyorum
hadibea yı kaçıralım saklayalım yerine sen git isveçe
Gidemiyorum
10 yıllık kredim var
Evi satsam borçlu çıkarım şu an
Çocuğumu yollayacağım ben
Sonra yanına taşınırım çocuğu filan olunca bakarım ayağına

Aaaa topiğim hortlamış
Ben etiketledim sizi
Banlanırsam senden bilirim. Kızlar şahitsiniz
Ben de senden bilirim
Beni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum valla
Gittin mi 10 gun yok oluyorsun yaa cok uzun
Canim bizim sayıları konuları hep silmişler. 2014 te mi ne sifirlandik neden bilmiyorum yoksa 2 sene resmen 7x16 saat falan konuşuyorduk
Yok bee benim neden silinmedi

Yok canım banlari bilmiyorum bizim butun mesajlar benim albümlerim vardi ne varsa hepsi yok 2007 yılından sonrasi komple silinmiş.

ben de hadibea ya aylardır benim kızı oğluna al diyorum nazlanıyor

Ben etiketledim sizi

Ben de senden bilirim

Gittin mi 10 gun yok oluyorsun yaa cok uzun

Yok bee benim neden silinmedi
Valla benim 2007 den 2010 a kadar olan kısım yok. 2014 mu 2015 e kadar girmedim sonra 0 dan basladim tekrardan ama bi daha aktif kullanmadım simdide 2 haftadir aktifim

Oldu canım. Şaka bir yana ben İngiltere’n İsveç’e kuzenimin pasaportunu çalıp onun pasaportuyla gelmiştim
ingiltere bize vize vermemişti yıllar önce.mal beyanında bulunmadığımız için.halbuki uçak biletleri alınmıştı otel ayrıltılmıştı.gezip gelecektik yahuu sadece.oteli aldıkta uçak biletleri yanmıştı hediye olduğu için zen in

akla zarar atraksiyonlu konu görünce tutamıyorum kendimii.bari siz beni engelleyin banlar sıfırlanmadan önce 2 hafta ceza alıyordumm
Anam iki haftami tamam artık ben cici kız olucam
Konulara girip siz bilirsiniz efendim yazicam bana cemkirenlere birazda sağdan sağdan diyin efendim diyecem
Dün ki gibi konu olursa ceycey ne güzel hayatınız var diyecem tiptamokuyupta dişhekimi oluyorsunuz diyecem

Masum cici kız.pare olucam olmazsam döv beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…