- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.388
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.601
ben de 16 ay oldu kimseye gitmedim evime de kabul etmedim.1 aydır açılım yaptım avm lere gidiyorum.ondan önce sadece market bir de arabayla Ankara turuydu hayatımO zaman #direnlily86
Yavv valla ırkcı değilim kız tutturdu ırkcısın diye. Oysaki Türk erkeklerinden ağzım yandığı icin konu oraya geldi .heeeeee
hadibea yı kaçıralım saklayalım yerine sen git isveçeTürkiyedeyken şikayet ederim bari
Banlar sıfırlandı dendi ama ben niye sıfırı görmüyorum anlamdım iki gün gittim ya iki gün iki günCanim bizim sayıları konuları hep silmişler. 2014 te mi ne sifirlandik neden bilmiyorum yoksa 2 sene resmen 7x16 saat falan konuşuyorduk
Bak o olur , ozaman adil olur . Zaten telefonumu kullanmıyorum ozaman çok adil olurTürkiyedeyken şikayet ederim bari
Ben artık çok temiz olduğuma inandığım zamanlar annemlere gidiyorumben de 16 ay oldu kimseye gitmedim evime de kabul etmedim.1 aydır açılım yaptım avm lere gidiyorum.ondan önce sadece market bir de arabayla Ankara turuydu hayatım
Gidemiyorumhadibea yı kaçıralım saklayalım yerine sen git isveçe
Ben etiketledim siziAaaa topiğim hortlamış
Ben de senden bilirimBanlanırsam senden bilirim. Kızlar şahitsiniz
Gittin mi 10 gun yok oluyorsun yaa cok uzunBeni banlatan üyeler zatem mimli akıllara zarar insanlar. Şerefimle banlanıyorum valla
Yok bee benim neden silinmediCanim bizim sayıları konuları hep silmişler. 2014 te mi ne sifirlandik neden bilmiyorum yoksa 2 sene resmen 7x16 saat falan konuşuyorduk
akla zarar atraksiyonlu konu görünce tutamıyorum kendimii.bari siz beni engelleyin banlar sıfırlanmadan önce 2 hafta ceza alıyordummBanlar sıfırlandı dendi ama ben niye sıfırı görmüyorum anlamdım iki gün gittim ya iki gün iki gün
O kiz zaten bi garipti herkese irkci dedi geçti önyargılı mi neYavv valla ırkcı değilim kız tutturdu ırkcısın diye. Oysaki Türk erkeklerinden ağzım yandığı icin konu oraya geldi .
Oldu canım. Şaka bir yana ben İngiltere’n İsveç’e kuzenimin pasaportunu çalıp onun pasaportuyla gelmiştimhadibea yı kaçıralım saklayalım yerine sen git isveçe
Hiç istediğim etkiye ulaşamıyorumBak o olur , ozaman adil olur . Zaten telefonumu kullanmıyorum ozaman çok adil olur
ben de hadibea ya aylardır benim kızı oğluna al diyorum nazlanıyorBen artık çok temiz olduğuma inandığım zamanlar annemlere gidiyorum
Ama evden çalıştığım için bayağı emin olabiliyorum
Gidemiyorum
10 yıllık kredim var
Evi satsam borçlu çıkarım şu an
Çocuğumu yollayacağım ben
Sonra yanına taşınırım çocuğu filan olunca bakarım ayağına
Oldu canım. Şaka bir yana ben İngiltere’n İsveç’e kuzenimin pasaportunu çalıp onun pasaportuyla gelmiştim
Şimdiki gençler almıyor öyle ana baba sözüyleben de hadibea ya aylardır benim kızı oğluna al diyorum nazlanıyor
daha önceki yorumlarından asıl kendisinin ırkcı olduğunu görülüyor zatenO kiz zaten bi garipti herkese irkci dedi geçti önyargılı mi ne
Valla benim 2007 den 2010 a kadar olan kısım yok. 2014 mu 2015 e kadar girmedim sonra 0 dan basladim tekrardan ama bi daha aktif kullanmadım simdide 2 haftadir aktifimBen etiketledim sizi
Ben de senden bilirim
Gittin mi 10 gun yok oluyorsun yaa cok uzun
Yok bee benim neden silinmedi
ingiltere bize vize vermemişti yıllar önce.mal beyanında bulunmadığımız için.halbuki uçak biletleri alınmıştı otel ayrıltılmıştı.gezip gelecektik yahuu sadece.oteli aldıkta uçak biletleri yanmıştı hediye olduğu için zen inOldu canım. Şaka bir yana ben İngiltere’n İsveç’e kuzenimin pasaportunu çalıp onun pasaportuyla gelmiştim
Anam iki haftami tamam artık ben cici kız olucamakla zarar atraksiyonlu konu görünce tutamıyorum kendimii.bari siz beni engelleyin banlar sıfırlanmadan önce 2 hafta ceza alıyordumm
Bir seyi ne kadar cok diyorsan o sende vardir öyle bir soz vardaha önceki yorumlarından asıl kendisinin ırkcı olduğunu görülüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?