- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.521
Hadi yaa sizle beraber ben de şikayet edilmis olabilirim yapacak bisey yokhic düşünmemiştim aslında ama ölene ve olana care yok şu 10 senelik kk üyeliğimde hic ban da almamıştım
Sıkıcı o hemde çok sıkıcıİnsan hiç ban almadan nasıl bu güne kadar gelir ya
O kadar mı ideal insansın
Ben 1 yılda on kere filan aldım sanırım
Hadi yaa sizle beraber ben de şikayet edilmis olabilirim yapacak bisey yokhic düşünmemiştim aslında ama ölene ve olana care yok şu 10 senelik kk üyeliğimde hic ban da almamıştım
Sende bendensinİnsan hiç ban almadan nasıl bu güne kadar gelir ya
Valla kimsenin tavuğuna kış dememiş demek kiSende bendensin
Hanim hanimcik takılıyorum napiyimİnsan hiç ban almadan nasıl bu güne kadar gelir ya
Cok sinirlenen biri degilim kizsam da bunu sozlu de yazili da ayni ifade ederim biraz kontrollü bir yapim var ondan olabilirHic ban almamayi nasil basardiniz?
Ahahaha olabiler sıkıcılık da vardir ne diyim simdiSıkıcı o hemde çok sıkıcı. Bansız hayatın tadı tuzumu olur ayol
Hanim hanimcik takılıyorum napiyim
Cok sinirlenen biri degilim kizsam da bunu sozlu de yazili da ayni ifade ederim biraz kontrollü bir yapim var ondan olabilir
Ahahaha olabiler sıkıcılık da vardir ne diyim simdi
Ilk seneler editorluk yaptim ondan yönetim kurallarina uyardik tam tersine yanlis yere konu acanlarin konularini tasimisimdir :)Valla kimsenin tavuğuna kış dememiş demek ki
10 yılda sıfır ban
Hayır insan en kötü yanlış yere konu filan açar di mi
Maşallah diyelim de bizimle gitme mapusa
Ben de çok kontrollü giriyorum diyaloglara ama o zaman da polemiğe girmekten gönderiliyorumCok sinirlenen biri degilim kizsam da bunu sozlu de yazili da ayni ifade ederim biraz kontrollü bir yapim var ondan olabilir
Bense nereye gitsem ya kaos yada geyikle sonuçlanıyor ve ban yiyorumValla kimsenin tavuğuna kış dememiş demek ki
10 yılda sıfır ban
Hayır insan en kötü yanlış yere konu filan açar di mi
Maşallah diyelim de bizimle gitme mapusa
Ban almadanda geçiyor az daha gecen gün alacaktım sizinle girdigim muhabbette ilk defa çileden ciktim.İnsan hiç ban almadan nasıl bu güne kadar gelir ya
Bak burda bile kaos beni buluyorBense nereye gitsem ya kaos yada geyikle sonuçlanıyor ve ban yiyorum
Bizde Ugly Bettyiz tabiGuzel bir insansiniz bence.
Ahaha gerci şu ban yeme ihtimalimiz olan konuda biriyle karşılıklı polemige de girdik ben kizin son mesajini bile yarim yamalak okudum cevap vermek istemedim gectim :) kendisi tarafindan kiblenebiliriz cümletenBen de çok kontrollü giriyorum diyaloglara ama o zaman da polemiğe girmekten gönderiliyorum
Geyik yapasin gelirse buraya yaz en temiziBense nereye gitsem ya kaos yada geyikle sonuçlanıyor ve ban yiyorum
Yok sen yurtdışı gocmen burosusunBizde Ugly Bettyiz tabi
Biz çok alışığız da seni biraz sarsabilirAhaha gerci şu ban yeme ihtimalimiz olan konuda biriyle karşılıklı polemige de girdik ben kizin son mesajini bile yarim yamalak okudum cevap vermek istemedim gectim
Bizde Ugly Bettyiz tabi
Cok koyar vallaBiz çok alışığız da seni biraz sarsabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?