- 10 Nisan 2014
- 43.769
- 116.405
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.221
ne sıkıcı oldu buralar.herkes banlanmışBanlanmamistir umarım
Gerçi o temkinli
Öff yorgunum bugün.filmdelisi neredesin?
khomyk un niki nasıl yazılıyordu davet edelim kendisiniÖff yorgunum bugün.
Gene mutfakta tam mesai harcadığım gün oldu, dizlerim feci ağrıyor yatıyorum, dizi izliyorum.
aaa o da banlıymışşAçılmış mı banı,Khomyuk geldin mi?
Sıra bize geliyor, bilmem farkında mısın?aaa o da banlıymışş
her an gidebilirim dışarı çıkmadan koca nasıl bulunur konusu yüzündenSıra bize geliyor, bilmem farkında mısın?
Gelirim ama nerede oturduğunu söylemen lazım
Aman kayda değer şeylere gitmek lazım, ben artık onu öğrendim.her an gidebilirim dışarı çıkmadan koca nasıl bulunur konusu yüzünden
Söylemiyor, inat ettiGelirim ama nerede oturduğunu söylemen lazım
önce film söylerse olur bir okulun ordayım diyor bir alacaatlıdayım diyorrrGelirim ama nerede oturduğunu söylemen lazım
Alacaatlıdayım demedim ki, alacaatlı bana 2 3 dk dedimönce film söylerse olur bir okulun ordayım diyor bir alacaatlıdayım diyorrr
Komşu muyuz değil miyiz benim de en çok merak ettiğim bu:))
Söylemiyor, inat etti
Aynı anda söyleyin olsun bitsin, dert sahibi oldum ben burada:)önce film söylerse olur bir okulun ordayım diyor bir alacaatlıdayım diyorrr
Biz komşuyuz kesin de, ceycey yan çiziyor benceKomşu muyuz değil miyiz benim de en çok merak ettiğim bu:))
sen neredesin peki?izninle sen demek istiyorum samimi ortam için.yaş kaç evli bekar çocuk var mı?iş hayatı var mı?yoksa film ve benim gibi diplomalı ev kadınımısın?kafamda deli sorularrKomşu muyuz değil miyiz benim de en çok merak ettiğim bu:))
nereden anladın kesin olduğunuuuBiz komşuyuz kesin de, ceycey yan çiziyor bence
Hatun yaşamkent dedi bitti, söylediğim her yeri biliyor, sonracıma bölgeye hakim, senin konum hakkında fikir üretiyor.nereden anladın kesin olduğunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?