- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.181
Koskoca mı doktor kocanız?bekarsan ben de aday var ortopedist 39 yaşında
tam 150 kilo kocamann bie doktorrrrrKoskoca mı doktor kocanız?
Aaa benden önce davranan olmuş yoksa ben tamamdım sonuçta doktorbekarsan ben de aday var ortopedist 39 yaşında
bu aralar çok fakirim.paraları legolara yatırdım bittim tükendimmm.hayy bu legoları kim icat ettiyse ocağıma incir ağacı dikildiIMF yap ülke ekonomisi sende dönüyor afhkk
39 sana büyük amaaaaAaa benden önce davranan olmuş yoksa ben tamamdım sonuçta doktor
Bekarım, mühendisim, 27 yaşını geçiyorum. Doktor tanıdığı olanlara duyurulur
Meeeeaşallah Meeeeeaşallahtam 150 kilo kocamann bie doktorrrrr
Bende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama kur bizide vurdu Allah kahreylesinbu aralar çok fakirim.paraları legolara yatırdım bittim tükendimmm.hayy bu legoları kim icat ettiyse ocağıma incir ağacı dikildi
koskoca doktor adammm onu atlamaaa yaşın ne önemi varrrr39 sana büyük amaaaa
Deme öyle doktor sonuçta39 sana büyük amaaaa
Hiç hayırli olmayacak gibiDeme öyle doktor sonuçtaburda nasıl havalı olurdum
Olsun neyse, yabancıya gitmiyor sonuçtahayırlı olsun şimdiden
Yok yok hallederiz biz o işi merak etme senHiç hayırli olmayacak gibi
Ceycey pek oralı olmadıseni almak istiyordu o belli ki
ben de yurdum insanının tuhaf sorularını sorayım ozaman:atandın mı kızımmm?kyk borcun var mı?Deme öyle doktor sonuçtaburda nasıl havalı olurdum
Olsun neyse, yabancıya gitmiyor sonuçtahayırlı olsun şimdiden
O da mı karakedili . Tüm karakedileri sitece sahiplendik mi nedir
mühendisim dedi aniden ilgimi çektiHiç hayırli olmayacak gibi
Ceycey pek oralı olmadıseni almak istiyordu o belli ki
Hep kara kedimizin yüzünden2 gündür çeşit çeşit kara kedi gözüme soktunuz e sonuç ne oldu.dolarım düştü zarardayım altınım düştü zarardayım.borsadan da kuruş kazanamadım bugün
Ablaminda evi son model fabiasi ve memuriyeti vardi amamühendisim dedi aniden ilgimi çekti
Tabi öğretmen oluncaelektra gözüm sendeydi ilk ama nişanlı çıktın.neysem allah sahibine bağışlasın.sahrud a yöneldim ben de kuzen için.ama babası şirret bir avukattır bil de
siteye ilk takıldığım yıllar bakardım senin profiline.en libidolu üye diye kediyi sanardım.sık sık doğuruyor kedi galiba ondan libidolu diye düşünürdüm.sonra anladım libidolu olan senmişsinHep kara kedimizin yüzündengeldiginden beei maşallah şans getirdi bana annesinin kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?