- 10 Nisan 2014
- 43.765
- 116.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.201
hemşirede olur.işsiz olmaz anası ev kadını devamlı kavga ederler.iş hayatını bilen kadın arıyor ne kadar kazandığı mühim değilTabi öğretmen oluncaaltı kurtarmıyor mu
Kızım kısırdı nasıl libidolu olsunsiteye ilk takıldığım yıllar bakardım senin profiline.en libidolu üye diye kediyi sanardım.sık sık doğuruyor kedi galiba ondan libidolu diye düşünürdüm.sonra anladım libidolu olan senmişsin
onu farkettim zaten.yeni saçlarınla aynı temel içgüdü filmindeki Sharon Stone ın ikizi gibisin.Kızım kısırdı nasıl libidolu olsundiyorum ya evde ki tek libidolu benim maalesef
Başım bağlı olmayaydı iyiydielektra gözüm sendeydi ilk ama nişanlı çıktın.neysem allah sahibine bağışlasın.sahrud a yöneldim ben de kuzen için.ama babası şirret bir avukattır bil de
ha memur mu baştan niye söylemedin memursa olabilirAblaminda evi son model fabiasi ve memuriyeti vardi ama
neyse sağda solda tanıdığı olan varsa artık
Mal beyannamesinde de bulunmuştum ama onu da es gecmeha memur mu baştan niye söylemedin memursa olabilir
onu farkettim zaten.yeni saçlarınla aynı temel içgüdü filmindeki Sharon Stone ın ikizi gibisin.
yok iş garantisi için değil haftasonu tatili olsun siter.evi çekip çevirecek çocuğa rahat bakacak.faturalarla ilgilenecek bir eş arıyordu en son pandemiden önce.adam çok yoğun haftada 3 ameliyata giriyor en az.Memurluk deyince tabi rakiplerim 1-0 öne geçti hatta evi de varmış 2-0 oldum
mala mülke hiçç gerek yok.hani benim dedenin annemden kaçırdığı mallar var ya işte onların hepsi bunlara kaldıııııMal beyannamesinde de bulunmuştum ama onu da es gecme
Plastik cerrah ise amma karalar bağlarım heeeyok iş garantisi için değil haftasonu tatili olsun siter.evi çekip çevirecek çocuğa rahat bakacak.faturalarla ilgilenecek bir eş arıyordu en son pandemiden önce.adam çok yoğun haftada 3 ameliyata giriyor en az.
ortopedist ama plastik cerrahta var ailemizde 50 li yaşlarda evli 3 çocukluPlastik cerrah ise amma karalar bağlarım heee
Tüh ya ılk tanıştığımızda diyeydin sırf senin için kaçırmazdımortopedist ama plastik cerrahta var ailemizde 50 li yaşlarda evli 3 çocuklu
benden iyi akraba bulamazsın ben de seni sevmiştim ama nasippppTüh ya ılk tanıştığımızda diyeydin sırf senin için kaçırmazdım
Aboo sen şimdi sinirini bizden çıkarmamala mülke hiçç gerek yok.hani benim dedenin annemden kaçırdığı mallar var ya işte onların hepsi bunlara kaldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?