- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.241
37 yaşındayım. 2 kızım var. Büyük 7 yaşında, küçük 28 aylık. Havalimanı içerisinde uçak bakım hangarında kalite müdürü olarak çalışıyorum. Park caddesinin sonunda oturuyorum, her gün işe gidip gelmek için 130 km yol gidip geliyorumsen neredesin peki?izninle sen demek istiyorum samimi ortam için.yaş kaç evli bekar çocuk var mı?iş hayatı var mı?yoksa film ve benim gibi diplomalı ev kadınımısın?kafamda deli sorularr
beni reelde tanısan nasıl bakar kör olduğumu da bilirdin cadde sokak adı bilmem öğrenme gereği hissetmem .gordion dışındaki mağazalar önemsizdir benim için .yaşamkenti gayet biliyorum neden acabaaa?erciyes böreğin yanındaki kazık gözlükçü eşime sattığı gözlüğü düzeltirken kırdı en son meselaaaHatun yaşamkent dedi bitti, söylediğim her yeri biliyor, sonracıma bölgeye hakim, senin konum hakkında fikir üretiyor.
Kesin komşuyuz
Off trafik...37 yaşındayım. 2 kızım var. Büyük 7 yaşında, küçük 28 aylık. Havalimanı içerisinde uçak bakım hangarında kalite müdürü olarak çalışıyorum. Park caddesinin sonunda oturuyorum, her gün işe gidip gelmek için 130 km yol gidip geliyorum
Erciyes böreğin oradaysan baya yakınız biz, düz git Carrefour’dan sola dön aşağıya devam:))beni reelde tanısan nasıl bakar kör olduğumu da bilirdin cadde sokak adı bilmem öğrenme gereği hissetmem .gordion dışındaki mağazalar önemsizdir benim için .yaşamkenti gayet biliyorum neden acabaaa?erciyes böreğin yanındaki kazık gözlükçü eşime sattığı gözlüğü düzeltirken kırdı en son meselaaa
Cadde sokak değil, konutkent ümitköye dair veri yokgordion, erciyes, çağdaşbeni reelde tanısan nasıl bakar kör olduğumu da bilirdin cadde sokak adı bilmem öğrenme gereği hissetmem .gordion dışındaki mağazalar önemsizdir benim için .yaşamkenti gayet biliyorum neden acabaaa?erciyes böreğin yanındaki kazık gözlükçü eşime sattığı gözlüğü düzeltirken kırdı en son meselaaa
Havalimanı civarında oturacak düzgün bir yer olmadığı için mecburen uzak oturuyorum. Çevre yolundan gidip geliyorum. Zaten Yaşamkent’i de bu nedenle tercih ettik, çevre yolu bağlantısı yakın diye. 2009’da geldim Ankara’ya. O zamandan beri gidip geliyorum havalimanına:)Off trafik...
Çok yanlış ikamet ya, otobandan mı gidiyorsunuz işe yoksa şehirden mi?
Park cd deyince beştepe koleji civarı anlamıştım ben, oradaki 4 yol civarı sanırım.Erciyes böreğin oradaysan baya yakınız biz, düz git Carrefour’dan sola dön aşağıya devam:))
Doğa kolejine yakın oturuyorum. Epey bir süre kendi aracımla gidip geldim. Yakıtı ödüyordu şirket Son 3 yıldır şirket aracı verdiler. Biri ümitköy, diğeri konutkent 1 olmak üzere 3 kişi beraber gidip geliyoruz.Park cd deyince beştepe koleji civarı anlamıştım ben, oradaki 4 yol civarı sanırım.
Hepten uzak işe ya, Allah kolaylık versin.
Servis falan var mı, özel araçla mı gidiyorsunuz?
Pek fena yol.
Aa biz bayağı komşuymuşuz, annemin evi yakın oraya, çocukların kreşi oradaydı ama karinayı geçince.Doğa kolejine yakın oturuyorum. Epey bir süre kendi aracımla gidip geldim. Yakıtı ödüyordu şirket Son 3 yıldır şirket aracı verdiler. Biri ümitköy, diğeri konutkent 1 olmak üzere 3 kişi beraber gidip geliyoruz.
e ne soruyorsun parke taşlarının sayısını mı vereyim ?konutkent ve ümitköyde oturmuyorum bu arada.yaşamkent migrosa sık giderim hatta az ilerisinde ki yine kazıkçı olan kırtasiyeciden de siperlik aldım bu hafta.eşimde iddia türü oyunlarını oynattı yine o sıradaki kazıkçı bayiden banaa.sonracımaa oralarda gezen 2 köpek bana her daim gıcıktır.ha pastane cafe türü bir yer var en sonda ama adını hatırlamıyorum hiç gitmedim çünkü.ben avm ciyim.köfteci yusufu severiz yanında nevresimci var ama o da kazıkkkCadde sokak değil, konutkent ümitköye dair veri yokgordion, erciyes, çağdaş
Ben de bakar körüm bu arada, bir insan 2 metre önümde dursa anca tanıyorum.
Yaşamkenttesin o zaman mı diyelim, a mı diyelim b mi diyelim ceyceye ne soruyorsun parke taşlarının sayısını mı vereyim ?konutkent ve ümitköyde oturmuyorum bu arada.yaşamkent migrosa sık giderim hatta az ilerisinde ki yine kazıkçı olan kırtasiyeciden de siperlik aldım bu hafta.eşimde iddia türü oyunlarını oynattı yine o sıradaki kazıkçı bayiden banaa.sonracımaa oralarda gezen 2 köpek bana her daim gıcıktır.ha pastane cafe türü bir yer var en sonda ama adını hatırlamıyorum hiç gitmedim çünkü.ben avm ciyim.köfteci yusufu severiz yanında nevresimci var ama o da kazıkkk
Kreşten yokuş aşağı devam edince yeni yapılan yüksek bloklu kalabalık site var ya orada oturuyorum:)Aa biz bayağı komşuymuşuz, annemin evi yakın oraya, çocukların kreşi oradaydı ama karinayı geçince.
Aslında size tam anka caddesi bölgesi iyi olurmuş, çevre yoluna direkt geçiş var oradan eskişehir yoluna bağlanmadan.
Yaşamkente girişte ilk sağda bulunan cadde.
Helal olsun gerçekten. Bu kadar yol gidip gelen başka birini duymadım, benim kocam etliğe giderdi iş için her gün söylenirdi
bilemem belkiii.ama bak bugüne dek tek bir yalanımı gördün mü?bit pırlantalarımı bile gösterdim yahuuu.furby lerim bile varmış bakkYaşamkenttesin o zaman mı diyelim, a mı diyelim b mi diyelim ceycey
Benim çok sevdiğim bir bölge orası.Kreşten yokuş aşağı devam edince yeni yapılan yüksek bloklu kalabalık site var ya orada oturuyorum:)
Anka caddesini biliyorum. 130 km gidip geldikten sonra 5-10 km kısa olmuş uzun olmuş farketmez:)
Biz oturduğumuz siteye personel satışı döneminde girmiştik. Daha maket bile yoktu.
Her gün havalimanına giden insan, eskişehire de gider gelir.Bu arada Eskişehir’liyim ben, eşim de öyle. Gerçi biz İstanbul’da tanıştık tamamen tesadüfen aynı memleketli çıktık. Eskişehir’de iş bulsam 5 dk durmam burada:)
Kreşten yokuş aşağı devam edince yeni yapılan yüksek bloklu kalabalık site var ya orada oturuyorum:)
Anka caddesini biliyorum. 130 km gidip geldikten sonra 5-10 km kısa olmuş uzun olmuş farketmez:)
Biz oturduğumuz siteye personel satışı döneminde girmiştik. Daha maket bile yoktu.
en yaşanası şehirlerden biri eskişehir biri de sinop .Bu arada Eskişehir’liyim ben, eşim de öyle. Gerçi biz İstanbul’da tanıştık tamamen tesadüfen aynı memleketli çıktık. Eskişehir’de iş bulsam 5 dk durmam burada:)
Kreşten yokuş aşağı devam edince yeni yapılan yüksek bloklu kalabalık site var ya orada oturuyorum:)
en yaşanası şehirlerden biri eskişehir biri de sinop .Bu arada Eskişehir’liyim ben, eşim de öyle. Gerçi biz İstanbul’da tanıştık tamamen tesadüfen aynı memleketli çıktık. Eskişehir’de iş bulsam 5 dk durmam burada:)
Yalan demedim de kıvırma ve hedef şaşırtma mevcut, ne yapacaksak, sapık gibi takip edecek değiliz honda garajlı ev arayalımbilemem belkiii.ama bak bugüne dek tek bir yalanımı gördün mü?bit pırlantalarımı bile gösterdim yahuuu.furby lerim bile varmış bakkbal gibi de okul arkadaşınım
Bizim evin adresi Alacaatlı diye başlayıp Yaşamkent diye bitiyorBenim çok sevdiğim bir bölge orası.
Ev değiştirirsem o tarafa geleceğim, caddeler kocaman, 2 dk da park cd alacaatlı ya da yaşamkent.
Bana göre bu çevrede en merkezi ve güvenli nokta hatta ehliyetimi aldığımda oralarda araba sürmeyi öğrendim, asfalt ya da ışık yoktu, bir tek havuzlu konaklar vardı orada.
H Heytttt be cim, o bölge de mesela alacaatlı diye geçiyor yanılmıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?