- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.821
OkEtiketle gelirim :)
Ohh diyorduk kandırıldım mı? Pizzayı bırakayım kenara anlat bakalım.Kızlar gidicem sms mevzu diyete gelmiş okudum
Benim diyetle hafta 5 yada 7 ayda 15 20 kilo verirsiniz kesin net isterseniz anlatayım
Sus pare git uyu derseniz gidicem uykum var
Ayda 15-20 kilo mu ?Kızlar gidicem sms mevzu diyete gelmiş okudum
Benim diyetle hafta 5 yada 7 ayda 15 20 kilo verirsiniz kesin net isterseniz anlatayım
Sus pare git uyu derseniz gidicem uykum var
Evet aynen oyleAyda 15-20 kilo mu ?
Nasil yani? Sen de diyetisyenle mi zayifladin yoksa kendi kendine mi?Ah canım benim diyetisyen listemi bi goreydin ne demek istediğimi anlardin
Hadi beaa dedin di mi?Ayda 15-20 kilo mu ?
Kesinlikle ama kesinlikle 10 kilo giderEvet aynen oyle
Ama sağlıklı değilki okadar hızlı vermek . Tüm deri sarkar vıcık vıcık olursunEvet aynen oyle
Yok canım yırttım attim listeyiNasil yani? Sen de diyetisyenle mi zayifladin yoksa kendi kendine mi?
Yazabilirsin tabii
Herkesin taktiği farklı ben cok diyetisyen gördüm hepsinin yontemi farkli
Yaz bakalım neymiş cok merak ettim ama cok zor o isKesinlikle ama kesinlikle 10 kilo gider
Hareket ettiğin için sarkma olmaz aksına şimdiki oluyorsunAma sağlıklı değilki okadar hızlı vermek . Tüm deri sarkar vıcık vıcık olursun
Acun gibi söyleyene kadar 5 reklam girecek galiba.Hareket ettiğin için sarkma olmaz aksına şimdiki oluyorsun
Etsen bile olur . Yağın eriyip kasa dönüşmesi yaklaşık 6 ay alıyor zaten. Hadi buna ek diyette yapsan bile yine kas gelişme süreci minimum 4 ay . Ondan öncesi sadece kaslar aktif hale geliyor ...Hareket ettiğin için sarkma olmaz aksına şimdiki oluyorsun
Aynen sporda yapmak gerek hizli kilo verilirse benim ayağımdaki kaslar zayıfladı. Doktor direk sordu hizli kilomu verdin diyeEtsen bile olur . Yağın eriyip kasa dönüşmesi yaklaşık 6 ay alıyor zaten. Hadi buna ek diyette yapsan bile yine laf gelişme süreci minimum 4 ay . Ondan öncesi sadece kaslar aktif hale geliyor ...
Tamam bu benim aslında hayatım size özet geceyimYaz bakalım neymiş cok merak ettim ama cok zor o is
Bende çok hızlı kilo verebilenlerdenim. Bari kas yapayım diyorum ama bir türlü o dengeyi bulamadım. Dahada zayıflıyorum. Kası protein besliyor ve sanırım bende az protein ağırlıklı besleniyorumAynen sporda yapmak gerek hizli kilo verilirse benim ayağımdaki kaslar zayıfladı. Doktor direk sordu hizli kilomu verdin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?