geyik bizim işimiz

Etsen bile olur . Yağın eriyip kasa dönüşmesi yaklaşık 6 ay alıyor zaten. Hadi buna ek diyette yapsan bile yine laf gelişme süreci minimum 4 ay . Ondan öncesi sadece kaslar aktif hale geliyor ...
Aynen sporda yapmak gerek hizli kilo verilirse benim ayağımdaki kaslar zayıfladı. Doktor direk sordu hizli kilomu verdin diye

Yaz bakalım neymiş cok merak ettim ama cok zor o is
Tamam bu benim aslında hayatım size özet geceyim

Pare diyeti

Sabah 6 da kalkar koca bir bahçesi var aklınıza gelicek her meyve agaci asmalar çiçekler güller var bahçe de her türlü sebze ekIlı onları sularım yaprak toplarım kirlik hazırlar satarım meyveleri toplar satarım sabah vişne toplanacak bahçe capalanacak sürekli hareket halindeyim
Saat 9 buçuk 10 kadar devam ederim sonra ev işleri sonra yemek saat 10 kahvaltı yaparım ikindiye kadar yemem ikindi yerim saat 5 6 gibi sonra hiç bir şey yemem karpuz meyve olsa biraz ertesi gün yine aynı bu arada komşunun tavukları var komşu yok inekler tavuklar yemleri yumurta süt oeyniz yoğurt tereyağı yaparız durmak yok yani kızlar

Kısın apartmana geliriz tombik oldum yazın gider kilolar

Aynen sporda yapmak gerek hizli kilo verilirse benim ayağımdaki kaslar zayıfladı. Doktor direk sordu hizli kilomu verdin diye
Bende çok hızlı kilo verebilenlerdenim. Bari kas yapayım diyorum ama bir türlü o dengeyi bulamadım. Dahada zayıflıyorum. Kası protein besliyor ve sanırım bende az protein ağırlıklı besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…