- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.781
bana 2 haftada 5 kilo verdir heykelini dikerimVar misin iddiasına burdada nasil iddia olur ama 2 haftada 4 kilo verdiririm en az
Verdiremezsin ben cok diyet yöntemi denedim bana ac kalmak yasak, öyle kulaktan dolma seyler de yasak vucudum ödem tutuyor kullandigim ilaclarim var zaten su an uyguladigim bir liste varVar misin iddiasına burdada nasil iddia olur ama 2 haftada 4 kilo verdiririm en az
Diyetisyen önce bir haftalık ne yendiğini takip eder . Neyin yanlış olduğunu ve ne Yemen gerektiğini böylelikle anlar .Neyle verdin valla ben 10 diyetisyene gitmisimdir biri bol.ekmek verir biri ekmegi keser biri proteini az ye der biri ketojenik.diyet verir
Ustelik diyet kitaplarini yalamis yutmus biriyim ama benim bünyem az az sık sık yemekle çalışıyor isteyken ogle yemeği bile yiyemedigimi bilirim ara öğün hak getire
Yok onun verdiği listeyi uyguluyorum zaten bana strese mi girdiniz dedi evet is stresi yogun dedimDiyetisyen önce bir haftalık ne yendiğini takip eder . Neyin yanlış olduğunu ve ne Yemen gerektiğini böylelikle anlar .
O sikinti canim benim diyet yumurta tavuk ağırlıklı yiyebiliyorsan deneyelimVerdiremezsin ben cok diyet yöntemi denedim bana ac kalmak yasak, öyle kulaktan dolma seyler de yasak vucudum ödem tutuyor kullandigim ilaclarim var zaten su an uyguladigim bir liste var
çekilmesinn.tatile gideceğim acil zayıflamam lazımmmmBen 1 haftada 5 verebiliyorum dedigim diyetle ama diyet biraz çekilmez
ben vejeteryanımmmm tavukkk cıkssss olmazzzO sikinti canim benim diyet yumurta tavuk ağırlıklı yiyebiliyorsan deneyelim
Ben geri alınmayacak garantide kilo vermek istiyorum o yüzden az olsun kalici olsun dusuncesindeyimBen 1 haftada 5 verebiliyorum dedigim diyetle ama diyet biraz çekilmez
Stres ve uykusuzluk kilo alımına en büyük etken ama ona ek olarak yanlış beslenme geliyorYok onun verdiği listeyi uyguluyorum zaten bana strese mi girdiniz dedi evet is stresi yogun dedim
Ketojenik diyet :) benim böbrek hastalığım var agir protein diyetleri yasakO sikinti canim benim diyet yumurta tavuk ağırlıklı yiyebiliyorsan deneyelim
Yağ ve protein diyetimi ?O sikinti canim benim diyet yumurta tavuk ağırlıklı yiyebiliyorsan deneyelim
Evet canım protein diyeti veriyorsun ve almıyorsun kolay kolayYağ ve protein diyetimi ?
ben varımm.sitede hem eğleniyorummm hem yatırım grubum var orda beraber altın hisse coin döviz alıp satıyoruz .ciddi sohbeti sadece özelden yaparım bir de bdv de. zayıflayalımmm gülelim eğlenelim vallaaa.Bir konuda beraber kilo veriyor muyuz hem muhabbet hem kilo verme kimler vsr
Biliyorum ben pandemi basinda millet evinde ekmek vs yaparken ben kilo verdim çünkü öyle uçlarda takılmadim.ama son 1 senedir aşırı stres altindayim evdeyim ama iş yükü beni bitirdi hem evden cikamiyorum hem evdesin diyerek isler yükleniyor haliyle sıkıştım kaldımStres ve uykusuzluk kilo alımına en büyük etken ama ona ek olarak yanlış beslenme geliyor
et yemesek olmuyor mu?Evet canım protein diyeti veriyorsun ve almıyorsun kolay kolay
Isterseniz diyet günlüğü topigi acalim orada yazalım günlük yediklerimizi bence sen de etsiz menülerini paylaşırsın birbirimizi motive ederizet yemesek olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?