- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.801
Balık yiyormusun?et yemesek olmuyor mu?
Benim bir listem var sabah fiks yumurta+peynir+domates salatalik 2 dilim ekmek seklinde :)Canim ben yumurta diyeti yaptim oda protein sadece yumurta domates falan yiyorsun. Yumurta yiyebiliyorsan. Beraber yapariz
Olur ben bi tane açmıştım isterseniz ordan devam edelim tekim zatenIsterseniz diyet günlüğü topigi acalim orada yazalım günlük yediklerimizi bence sen de etsiz menülerini paylaşırsın birbirimizi motive ederiz
İyi geceler canımgözlerim kapanıyor.herkese iyi gecelerrr.yarın burda toplanalımmm gene.
ben öyle her gün asker gibi yazmayı sevmiyorum lilly.hadi zayıfla aa 2 kilo evrmişsin ha gayret türü motivasyon sitiyorum çık yürüyüşe diyecek destek verecek birileri lazım bana.Isterseniz diyet günlüğü topigi acalim orada yazalım günlük yediklerimizi bence sen de etsiz menülerini paylaşırsın birbirimizi motive ederiz
Ekmeği 1 e indirBenim bir listem var sabah fiks yumurta+peynir+domates salatalik 2 dilim ekmek seklinde :)
Vejetaryen olduguna göre et balik tavuk yemiyordur.Balık yiyormusun?
oraya da yazarız etiketlersen ama her gün yazamam yediklerimiOlur ben bi tane açmıştım isterseniz ordan devam edelim tekim zatenisterseniz yeni acalim
Gayet güzel benceBenim bir listem var sabah fiks yumurta+peynir+domates salatalik 2 dilim ekmek seklinde :)
açlıktan ölsem yemem aynenVejetaryen olduguna göre et balik tavuk yemiyordur.
Anladımben öyle her gün asker gibi yazmayı sevmiyorum lilly.hadi zayıfla aa 2 kilo evrmişsin ha gayret türü motivasyon sitiyorum çık yürüyüşe diyecek destek verecek birileri lazım bana.
sabah sadece bunları yiyerek başlayalım o zamanGayet güzel bence
Iyi geceler canimgözlerim kapanıyor.herkese iyi gecelerrr.yarın burda toplanalımmm gene.
Bazıları yiyor ve vejeteryanım diyor o yüzden şeettimVejetaryen olduguna göre et balik tavuk yemiyordur.
Etiketle gelirim :)Olur ben bi tane açmıştım isterseniz ordan devam edelim tekim zatenisterseniz yeni acalim
Ee diyetisyen listesi :)Gayet güzel bence
Olur canımsabah sadece bunları yiyerek başlayalım o zaman
Ah canım benim diyetisyen listemi bi goreydin ne demek istediğimi anlardinEe diyetisyen listesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?