- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.981
Topiğe aylardır ben de gelmiyordum arkadaşlar tekrar aktif hale getirdiler bir kaç gün önce. Ee hoşgeldin
Olsun olsun topiğini sahipsiz bırakmaTopiğe aylardır ben de gelmiyordum arkadaşlar tekrar aktif hale getirdiler bir kaç gün önce. Ee hoşgeldin
Erkencisin canim :)
Ellerine sağlık canimBen burdayım reçel kaynattım geldim
Oo ellerine saglik ne receli :) cilek mi visne mi? Onlar var şu aralarBen burdayım reçel kaynattım geldim
Dışardaydım az önce geldim. Benzin aldık ev halkınada yemek aldım avm den. Kendim domates çorbası ve kabak havuç rendeleyip soteledim yoğurt dereotu ekleyip YedimAynen canım ya gun gecmiyor ki evde
Saol canimEllerine sağlık canim
Vişne canım bahçenin sabah topladım.kaynattimOo ellerine saglik ne receli :) cilek mi visne mi? Onlar var şu aralar
Kışlık çok yaparım ben şeftali kayısı çilek vişneBen receli 1 kere denedim oda su gibi oldu beceremedim bi dahada yapmadim. Zaten yediğim 1 sise var yok butun yıl. Benim ufaklik seviyor simdide
Az yiyince soyluyor, dun ne yedin bakayim söylemiyorsun.Dışardaydım az önce geldim. Benzin aldık ev halkınada yemek aldım avm den. Kendim domates çorbası ve kabak havuç rendeleyip soteledim yoğurt dereotu ekleyip Yedim
Dünkünü asla söylememm. Çatlayana kadar diyeyimAz yiyince soyluyor, dun ne yedin bakayim söylemiyorsun.
Oh ne güzel canim.Ben sevdiğim herseyi yapmasını bilirim, sevmediğim hicbirseyi de bilmiyorum nerdeyse. Cocukla is degisti.Kışlık çok yaparım ben şeftali kayısı çilek vişne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?